Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alertă de transfer: Dinamo pregătește achiziționarea unui star bosniac cu un salariu impresionant!

 

sursa foto: fotbolldirekt.se



Dinamo se află în situația delicată de a ocupa ultima poziție în clasamentul Superligii și se confruntă cu

 riscul de retrogradare în Liga a 2-a. În efortul de a-și întări lotul pentru a rămâne în prima ligă, echipa din Ștefan cel Mare are în plan să facă o achiziție importantă în atac.

Clubul Dinamo este în discuții avansate pentru transferul unui atacant de top, un star al naționalei

 Bosniei. Conform informațiilor de pe stiripesurse.ro, Adi Nalic, fotbalist născut în Suedia din părinți de

 naționalitate bosniacă, este în centrul atenției. După despărțirea de Hammarby, jucătorul evaluat la

 600.000 de euro se află în prezent fără contract. Nalic se remarcă prin versatilitatea sa, putând juca atât

 în postura de mijlocaș ofensiv, mijlocaș lateral, cât și în cea de atacant avansat sau "fals". Sursele

 indică faptul că salariul propus pentru acest atacant bosniaco-suedez ar ajunge la 22.000 de euro pe

 lună. Nalic a discutat deja cu antrenorul Zeljko Kopic, dar o decizie finală încă nu a fost luată. De asemenea, fostul jucător al lui Hammarby are și oferte din Belgia și Olanda.

În urma pierderii cu FC U Craiova, cu scorul de 1-2, în etapa 24, Zeljko Kopic și-a exprimat dezamăgirea totală față de modul în care echipa sa a evoluat.

„În primul rând sunt dezamăgit, prestația noastră nu a fost bună, am crezut că facem un pas în față și

 acum facem doi pași înapoi. De la începutul meciului n-am fost agresivi, am fost departe de adversari. Au marcat primul gol, după care am avut și noi niște situații, au fost niște ocazii la limită.

Lucas a avut niște probleme la gambă în repriza secundă. N-avem nici noroc, Gregorio a lovit bara.

 Dar, din nou, n-am avut un joc bun, am încercat totul dar e un moment dificil. Ce văd la antrenamente,

 ce am văzut cu Rapid, simt în fiecare zi că putem juca așa, dar apoi venim la meci și când pierdem primele cinci dueluri, pierdem baloane ușoare, e greu!

Avem probleme și încercăm să avem stabilitatea mentală pentru a urmări planul nostru de joc. Avem

 niște momente de calitate, dar nu e felul în care vreau să joace Dinamo, vreau intensitate, vreau să

 câștigăm dueluri. E greu să avem rezultate când faci atâtea greșeli! În anumite momente ale jocului suntem buni, dar nu e destul.

Următorul joc e luni, avem 10 zile, trebuie să analizăm fiecare detaliu, să vedem unde putem să creștem, avem încă destule meciuri pentru a reveni, dar trebuie să fim mai buni, să avem mai mult curaj, agresivitate. Trebuie să analizăm totul, după meciul cu Petrolul am arătat că putem dar e o perioadă grea pentru noi. Trebuie să luptăm, trebuie să găsim o soluție”, a declarat Zeljko Kopic, după FC U Craiova – Dinamo 2-1, după cum se menționează pe Prosport.ro

Comentarii

  1. Cred ca a văzut alt meci antrenorul..în trei patru situații...atacul Craiovei le au legat șireturile apărătorilor dinamovisti...Abdallah e atacant de careu...nu extrema...Patriche..leșinat...nu am avut mijloc...portar...parca născut obosit..despre ce vb???noroc cu ratările lui Blanuta..ca ne dădeau vreo 6...circ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect. Foarte adevărat. Portarul e aerian . Nu are plasament și îi este frică să intre pe minge ca sa nu mai vorbim că nu este ceea ce trebuie . Trebuie lăsat și Began ori Răileanu sa apere...sunt sigur că sunt mai buni și mai curajoși la intrările pe minge.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu