Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






FOTO | Dinamo l-a luat pe Beckham de Grecia. O aduce și pe superba Miss Univers la București












Astăzi atacantul elen Athanasios Papazoglou, 30 de ani, face vizita medicală pentru Dinamo și urmează să semneze pentru un an și jumătate.




Dacă nu ajungea fotbalist, cu siguranță Papazoglou putea să facă carieră pe podiumurile de modă din întreaga lume. E considerat unul dintre cei mai frumoși fotbaliști din Grecia, dar nu are timp să defileze și să fie în lumina blitzurilor aparatelor foto. Athanasios, un munte de om de 1,95 m și un adevărat Don Juan. 

"Putea să facă sigur carieră în modă. Are niște ochi albaștri care te magnetizează, un păr blond ca un surfer californian și un zâmbet strălucitor. Chiar dacă este unul dintre cei mai frumoși sportivi din Grecia, el nu se consideră un sex simbol. Preferă să trăiască liniștit, disciplinat și să-și facă treaba cât mai bine pe teren" este caracterizarea revistei People, varianta elenă.
SE IUBEȘTE CU MISS UNIVERS
"Sunt o persoană simplă. Am făcut sacrificii de la o vârstă fragedă și am început munca de la 14 ani. Când ești fotbalist, nu poți să-ți urmezi prietenii peste tot, nu poți să ieși mult cu ei și nici să ai vacanțe prelungite. Cu toate acestea, sunt fericit cu ceea ce fac. Fotbalul pentru mine a fost ca un hobby și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta", mărturisește noul atacant al lui Dinamo.

Frumusețea lui Athanasios i-a adus acestuia o iubită pe măsură! El trăiește o adevărată poveste de dragoste cu fotomodelul elen Vasiliki Tsirogianni, 31 de ani, desemnată cea mai frumoasă femeie la concursul Miss Grecia Univers din 2012. Cei doi sunt de peste cinci ani împreună, iar revistele glossy din Grecia s-au "bătut" să-i aibă în același pictorial pe copertă. Și-au reușit chiar să-i... dezbrace și să-i facă să pozeze nud! "Am locuit împreună la Salonic, apoi ea s-a mutat cu mine în funcție de orașele în care am evoluat. Am vrut să trăim împreună și de aceea ne înțelegem perfect. Dacă voi pleca în străinătate, cu siguranță o voi lua cu mine pe Vasiliki", dezvăluie atacantul.

AZI FACE VIZITA MEDICALĂ
Cei doi au împreună un băiețel, iar Athanasios speră ca micuțul să-i calce pe urme și să devină fotbalist: "Cel mai important moment al vieții mele a fost la 19 ani, atunci când Dusan Bajevici mi-a oferit șansa să joc! Bineînțeles că îl voi încuraja pe puștiul meu să ajungă fotbalist. O să-l duc la Academie să vedem dacă este bun".

Grecul povestește începuturile: "Eu am început fotbalul de mic la Academia din Salonic. Când m-au întrebat ce vreau să fiu am spus «fotbalist». Pentru a avea o carieră importantă e nevoie de talent, noroc și mult efort. Părinții mei cu siguranță își doreau să fac studii, să fac altceva, dar fotbalul este cel mai frumos din lume. Îi mulțumesc tatălui meu că mi-a dat încredere. Îmi iubesc familia și pe cei doi frați ai mei". Atacantul a ajuns ieri la București și astăzi va face vizita medicală și va semna pentru un an și jumătate.

"Sunt nebun după câini! Zira este «copilul» meu. Când am văzut-o m-am îndrăgostit de ea la prima vedere. Îmi iau peste tot cățelul cu mine"
Athanasios Papazoglou, atacant Dinamo

"Athanasios are forță, e un atacant bun, foarte bun, e forță mare! Are un joc de cap extraordinar, este genul de atacant de careu. E genul Țucudean, eu zic că va face diferența în campionatul românesc și își va impune numele. Eu cred că Dinamo a făcut un transfer foarte bun. Se va remarca în Liga 1"
Gabriel Tamaș, coleg la Hapoel Haifa cu Papazoglou

450.000 €
este cota de piață a lui Papazoglou, conform siteului de specialitate transfermakt.de









sursa: www.gsp.ro

Comentarii