Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alexandru David: "Am o înţelegere cu el să antreneze cel puţin un meci pe stadionul nou"











Dinamo este mai aproape de retrogradare decât de play-off, dar preşedintele Alexandru David este optimist în privinţa viitorului. Mai mult decât atât, dă asigurări că Mircea Rednic e susţinut necondiţionat de conducerea alb-roşiilor.


"Eu sunt de fire mai pesimist, în general, dar acum sunt un optimist rezervat. Optimismul se bazează 100% pe priceperea lui Rednic. Era nevoie de un restart al grupului la Dinamo şi cred că alegerile lui Mircea vor fi mai inspirate decât ale altora.

Încrederea în Mircea Rednic va dura cel puţin până la finalul sezonului viitor. Eu am o înţelegere verbală cu el, care ţine loc de orice, ca să antreneze cel puţin un meci pe noul stadion. Trebuie să rămână până atunci", a declarat David, la "Digi Sport Special".


Oficialul din Ştefan cel Mare spune că îşi asumă responsabilitatea pentru transferurile făcut de Dinamo în această iarnă.

"Când nu iese bine, imi asum eu, când iese bine îşi asumă ceilalţi. Am văzut jucătorii, dar doar îmi asum dacă nu vor confirma", a precizat David.

Alexandru David, răspuns tăios pentru Mircea Axente
Preşedintele lui Dinamo nu l-a menajat pe Mircea Axente, care, după ce a fost îndepărtat de la echipă de Mircea Rednic, a ieşit la atac şi a criticat situaţia de la Dinamo.

"Mi s-a părut puţin deplasat că în aceeaşi zi în care am stat la masă şi ne-am despărţit civilizat, fără să ne reproşăm nimic, foarte bucuroşi după ce am numărat banii, să iasă la atac. Dacă aveai ceva de spus, poate spuneai în lunile în care ai stat la Dinamo. Eu i-am întrebat pe toţi, şi pe el, dacă sunt ceva probleme, dacă au ceva de discutat. A fost o tăcere care, până la urmă, a dus şi la rezultatele pe care le-am văzut.

La plecare, toată lumea ştie exact unde s-a greşit, ce nu a mers bine. Până atunci, totul e bine, totul e în regulă, nu avem lot, dar rezolvăm noi, problema e la noi", a spus Alexandru David.







sursa: www.digisport.ro

Comentarii