Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Bogdan Bălănescu: ''Nu știu dacă am avea ce să transferăm de la FCSB. Deocamdată ei transferă de la noi''









Bogdan Bălănescu, secretarul general de la Dinamo, a vorbit la GSP LIVE despre jucătorii transferați de formația alb-roșie și despre capitolul la care „câinii” stau mai bine decât FCSB.


„Anul trecut a fost unul de coșmar pentru Dinamo. Obiectivul nostru actual e să formăm o echipă. Din păcate, jucătorii români au un preț prohibitiv. Un campion mondial cu Serbia la U21 se transferă pe o sumă infinit mai mică decât un jucător român. De-asta transferurile jucătorilor români sunt blocate.

Nu știu dacă am avea ce să transferăm de la FCSB. Deocamdată ei transferă de la noi pentru că avem un departament de scouting destul de ok, nu perfect, dar oricum mai bun decât al celor de la FCSB. Tot departamentul de scouting a transferat și jucătorii când am jucat cu titlul pe masă și am terminat pe locul 3. Vreau să nu mai furnizăm jucători la FCSB. Nici în 2018 n-am dat jucători acolo”, a declarat Bogdan Bălănescu la GSP LIVE.





Comentarii