Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Liviu Antal a vorbit despre defectul lui Linas Klimavicius: "Este agresiv!"














Dinamo este aproape să mai transfere doi jucători. Este vorba de Linas Klimavicius (29 de ani) și de Damien Dussaut (24 de ani), care s-au înțeles deja cu clubul din Ștefan cel Mare. Alexandru David a dezvăluit că cei doi mai trebuie doar să efectueze vizita medicală înainte a semna contractele.

Linas Klimavicius (29 de ani) a jucat ultima dată la Zalgiris, vicecampioana Lituaniei, unde l-a avut coleg pe Liviu Antal. Klimavicius este și jucător de națională, cu 4 prezențe ca titular în Liga Națiunilor. De altfel, a fost integralist și în partida contra României (1-2).

Într-o intervenție la Digi Sport Special, Liviu Antal a vorbit despre Linas Klimavicius.

"Este un jucător profesionist, familist. Este fundaș central. Este foarte important să se adapteze pentru că în Lituania este diferit campionat. Nu pot să zic că are o viteză foarte mare. Este agresiv, nu este fricos. Este și în lotul echipei naționale. Am avut o discuție cu el, dar nu chiar acum recent. M-a întrebat despre Dinamo. În momentul acesta, Dinamo nu este acolo unde îi este locul. Sunt sigur că va fi un pas în față. Nu putem compara campionatul Lituaniei cu cel al României. Pot să zic că va face față. A avut o perioadă când nu a jucat foarte mult, a fost accidentat. În general, a jucat cam toate meciurile", a spus Liviu Antal la Digi Sport Special.

Liviu Antal nu și-a prelungit contractul cu Zalgiris Vilnius
Liviu Antal, cel mai bun marcator român din 2018, și-a încheiat aventura în Lituania. Zalgiris Vilnius nu i-a prelungit contractul, după finalul campionatului. Atacantul nu regretă că în vara lui 2017 a plecat de la CFR Cluj și spune că s-a despărțit în condiții amiabile de formația la care a jucat un an și jumătate.

23 de goluri a avut Antal (29 de ani) în sezonul 2018 din Lituania, unde a fost cel mai bun marcator.







Comentarii