Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






INOT | Robert GLINȚĂ - trei victorii la Cupa Europeană de la Luxemburg!








Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare






Inotătorul român Robert Glință (21 de ani) a luat startul în acest weekend la Cupa Europeană din Luxemburg (Euro Meet 2019 Luxembourg). Competiția, ajunsă la ediția cu numărul 21, a constituit etapă de calificare la CM 2019 (Gwangju). Robert Glință a câștigat toate cele trei probe la care a luat startul, 50 m spate, 100 m spate și 200 m spate, la primele două stabilind recorduri ale competiției.

La 100 de metri spate, Robert a încheiat cele două lungimi de bazin în 53,83, rezultat ce se încadrează în baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020. FINA a anunțat însă că vor fi luați în calcul doar timpii realizați între 1 martie 2019 și 30 iunie 2020. Standardul olimpic (53,85 secunde) este unul la îndemâna lui Robert Glință, astfel că nu este decât o problemă de timp până când acesta va câștiga biletul olimpic. La 100 m spate, Robert l-a învins pe campionul european, rusul Kliment Koleshnikov, clasat al doilea (54,15).

La 50 de metri, Glință a parcurs distanța în 24,83 (record al competiției), iar în ultima zi, duminică, s-a impus și la 200 m spate, în 2:01.80, cu aproape două secunde mai rapid decât următorul clasat, Lorenzo Mora (Italia).

Robert este antrenat de Silviu Anastase.







sursa: csdinamo.eu

Comentarii