Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






OFICIAL | Linas KLIMAVICIUS la Dinamo







Fotografia postată de FC DINAMO BUCURESTI.




București, 23 ianuarie 2019. Fundașul central Linas Klimavicius, internațional al primei reprezentative a Lituaniei, este noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare, a anunțat conducerea clubului FC Dinamo București prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.
Ultima oară la Zalgiris Vilnius, vicecampioana Lituaniei în 2018, Linas Klimavicius a adunat 20 de selecții pentru echipa națională a țării sale și a evoluat în carieră pentru Ekranas, Sudova (ambele din Lituania), Dnipro Dnipropetrovsk, Kryvbas (ambele din Ucraina), Daugava Riga (Letonia), Trakai și Zalgiris Vilnius (ambele din Lituania). 
Noul fundaș central al roș-albilor a efectuat vizita medicală și se va alătura lotului dinamovist după stagiul de pregătire programat în Turcia până în 25 ianuarie.

4 meciuri a jucat Klimavicius pentru Lituania, toamna trecută, în Liga Națiunilor. În partida de pe teren propriu contra României, scor 2-1 pentru tricolori, Linas a fost integralist. La echipele naționale ale Lituaniei adunat 47 de selecții (20 pentru prima reprezentativă, 17 la U21, 7 la U19 și 3 la U17).

20 de partide a evoluat Klimavicius, pe parcursul anului 2018, pentru vicecampioana Lituaniei, Zalgiris Vilnius. A fost rezervă în tururile preliminare disputate de Zalgiris în Europa League.

6 trofee a câștigat Klimavicius cu Zalgiris Vilnius în Lituania, titlul de campion (2016), Cupa Lituaniei (2015, 2016, 2018) și Supercupa Lituaniei (2016, 2017).

30 de ani va împlini Klimavicius pe 10 aprilie 2019.









sursa: FCDinamoOfficial

Comentarii