Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Damien Dussaut n-a mai jucat de 9 luni: "Rednic nu vrea să piardă vremea cu nimeni!"














Damien Dussaut e în urmă cu pregătirea, fiindcă n-a mai jucat de aproape 9 luni, iar dinamoviștii nu știu dacă să-l rețină sau nu pentru sezonul de primăvară.




Dinamo a adus o echipă întreagă în această pauză competițională, însă nu e sigur sută la sută că Rednic îi va reține chiar pe toți cei pe care i-a adus. Roș-albii l-au transferat săptămâna trecută pe Damien Dussaut, fost internațional U19 și U20 al Franței, dar "câinii" nu sunt satisfăcuți pe deplin de fundașul dreapta, afirmă sursele Gazetei. Aceasta fiindcă Damien e în urmă cu pregătirea fizică și-i va fi foarte greu să prindă din urmă restul lotului. Dussaut a avut referințe bune, din campionatul belgian, de la "tineretul" Franței, doar că se simte faptul că n-a mai jucat un meci oficial din luna mai a anului trecut!

Bucureștenii vor decide în aceste zile dacă vor avea răbdare cu Damien, cu toate că Rednic voia ca el să fie o soluție reală pe post cu Sorescu. "Nea Mircea și-a asumat niște responsabilități și nu vrea să piardă vremea cu nimeni, omul, deși n-o spune, chiar vrea să forțeze accederea în play-off, așa că are nevoie ca fotbaliștii să fie gata oricând să joace 90 de minute la cel mai înalt nivel", au declarat dinamoviștii.

54
de meciuri a jucat Damien pentru St. Truidense în prima ligă belgiană, plus alte 5 partide în Cupă

2
goluri în 25 de întâlniri a marcat Dussaut campionatul trecut pentru St. Truidense

9
partide în campionat și una în Cupa Belgiei a strâns Dussaut pentru Standard Liege în ediția 2015/2016

6
selecții a strâns Damien la selecționatele U19 și U20 ale Franței, cu ultima câștigând în 2015 prestigiosul turneu de la Toulon








sursa: www.gsp.ro

Comentarii