Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănuț Lupu nu înțelege de ce Danciu nu e mai acid în răspunsuri atunci când echipa sa e atacată












Dănuț Lupu se ia de Ionel Dănciulescu, team managerul lui Dinamo, dar îl laudă pe Mihai Stoica, oficialul FCSB. Fostul mijlocaș al „câinilor” nu înțelege de ce „Danciu” nu e mai acid în răspunsuri atunci când echipa sa e atacată. 




„Ştiţi ce îmi place mie la MM? L-aţi văzut vreodata ca el să accepte să se ia cineva de FCSB? Contează foarte mult pentru jucători să ştie că au pe cineva care să-i apere.

În schimb, Dănciulescu e omul care nu supără pe nimeni. Chiar dacă a plecat, s-a întors singur înapoi! Danciu nu se ceartă cu nimeni, nu intră în conflict cu nimeni”, a spus Dănuț Lupu pentru ProSport. 

Dănuț Lupu a câștigat un titlu și o Cupă la Dinamo, unde a evoluat în trei perioade. Prima dată între 1987 și 1990, apoi între 1995 și 1997, iar ultima dată în 2000-2001







sursa: www.gsp.ro

Comentarii