Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dezvăluiri din perioada în care Dinamo bătea tot în Liga 1!














Cristi Pulhac își aduce aminte de perioada petrecută la Dinamo, unde l-a avut antrenor pe Ioan Andone. Recunoaște că avea probleme în cantonamente, cel puțin până se obișnuia cu programul spartan impus de antrenor.




„Noi aveam cantonamente foarte grele, cu patru antrenamente pe zi. Am prins aşa cu Ioan Andone la Dinamo. Le făceam din două în două ore.

La 7 dimineaţa aveam înviorarea, făceam câte 10 kilometri. După mergeam să mâncăm şi la o oră diferenţă, în jur de 10:30, aveam alt antrenament fizic. Ulterior mai făceam unul pe la 15 şi ceva, pe un sintetic, şi seara trei circuite de sală.

În mare parte rezistam toţi, dar ţin minte că în primele zile nici nu puteam să mă aşez în pat, aveam febră peste tot. Era armată”, a spus Cristi Pulhac conform ProSport.

Cristi Pulhac (34 de ani) s-a retras din activitate, însă a rămas cu sufletul alături de Dinamo, unde a câștigat un titlu, două Cupe și două Supercupe. A strâns 202 meciuri pentru formația alb-roșie.






sursa: www.gsp.ro

Comentarii