Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






GALERIE FOTO | Cum arată gazonul lui Dinamo







poza stadion dinamo 1
poza stadion dinamo
poza stadion dinamo 4
poza stadion dinamo 5
poza stadion dinamo 2
poza stadion dinamo3


Meciurile din Liga 1 se reiau începând de vineri, cu etapa a 22-a, însă stadioanele nu arată în cele mai bune condiții. La acest aspect a contribuit și ploaia înghețată din ultimele zile, care a făcut ravagii prin capitală.

În acest moment, gazonul de pe arena Dinamo este îmbibat cu apă și are o mulțime de gropi. De acest lucru se vor ocupa în zilele următoare angajații clubului, care speră ca suprafața de joc să fie practicabilă și să arate cât de cât acceptabil până la ora primului meci al dinamoviștilor. Echipa lui Mircea Rednic va juca luni prima partidă oficială din 2019, împotriva celor de la Poli Iași. Meciul Dinamo - Poli Iași va fi luni, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Foto: cum arată gazonul de pe stadionul Dinamo:


Programul etapei a 22-a din Liga 1:
Concordia Chiajna - FC Botoșani, vineri, 1 februarie, ora 17:00
Gaz Metan Mediaș - Astra Giurgiu, vineri, 1 februarie, ora 20:00
Dunărea Călărași - FCSB, sâmbătă, 2 februarie, ora 14:00
CFR Cluj - FC Hermannstadt, sâmbătă, 2 februarie, ora 20:00
FC Voluntari - Sepsi, duminică, 3 februarie, ora 17:00
Viitorul - Universitatea Craiova, duminică, ora 20:00
Dinamo - Poli Iași, luni, 4 februarie, ora 20:00

Toate meciurile sunt ÎN DIRECT la Digi Sport 1





sursa: www.digisport.ro

Comentarii