Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic a refuzat să readucă unul dintre cei mai apreciați străini pe care i-a avut Dinamo












May Mahlangu, unul dintre cei mai buni străini care au evoluat în România în ultima vreme, a ajuns rezervă de lux la Ludogoreț, după plecarea de la Dinamo




Mijlocașul a prins doar un meci ca titular la campioana Bulgariei și ar fi disponibil pentru transfer sau pentru împrumut, dacă s-ar putea face o asemenea afacere.

Agenții lui l-au propus la CFR, dar ardelenii le-au atras atenția că sud-africanul a bifat deja două cluburi în acest sezon și nu mai poate fi legitimat la al treilea, deci reprezentanții jucătorului sugeraseră o mutare imposibilă.

May, 29 de ani, a fost oferit și lui Dinamo sub formă de împrumut, însă "câinii" au declinat propunerea.

Mahlangu a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă pentru Ludogoreț în campionat, deși a adunat doar 114 minute în 4 meciuri. În Europa League a adunat doar 20 de minute în două meciuri și mai are o partidă de Cupă.

1.000.000 €
este cota actuală a lui May Mahlangu





sursa: www.gsp.ro

Comentarii