Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic, în top alături de Maradona, Messi și Figo















Spaniolii de la futbolprimera.es au realizat cea mai bună echipă din istoria Campionatului Mondial U20, cu ocazia competiției ținute în Turcia. Printre numele ”monstruoase” ale fotbalului mondial ca Maradona, Messi, Prosinecki sau Figo, a fost inclus și Mircea Rednic.




Antrenorul lui Dinamo a participat la Mondialul U20 din Australia 1981, ediție la care România a terminat pe locul 3.

Contactat de GSP.ro pentru a comenta informația, „Puriul” a declarat: „Ce am avut de zis am spus. Am fost conștient de valoarea mea și mă bucur acum să văd ca și alții îmi recunosc valoarea. Nu am fost «ciupercă»!”.

„Am jucat pe valoare!”
Antrenorul „câinilor” a precizat într-un interviu acordat Gazetei că Mircea Lucescu l-a folosit mereu pentru calitățile sale fotbalistice și nu ca pe o favoare: „M-a deranjat că a spus «Pe Rednic l-am ajutat cel mai mult». Nu e adevărat! Nea Mircea uită că eu eram titular în naționala de juniori calificată la turneul din Australia, unde nu erau titulari atunci Gabor, Andone, Klein, Mateuț. Eu aveam cel mai bun CV! Cine a jucat a meritat, a avut calități. Asta nu înseamnă că nu trebuie să-i fim recunoscători”.

Cea mai bună echipă din istoria Mondialelor U20: Casillas - Couto, Rednic, R. Carlos - Cambiasso, Xavi - Figo, Maradona, Prosinecki - Adailton, Messi
Antrenor: Jose Pekerman








sursa: www.gsp.ro

Comentarii