Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Încă un transfer la Dinamo » Cine e atacantul cu CV impresionant pe care îl aduce Mircea Rednic












Dinamo a transferat 12 jucători până acum, dar nu se oprește aici. Mircea Rednic negociază cu un atacant care are șanse mari să semneze în perioada imediat următoare.




Este vorba despre vârful grec  Athanasios Papazoglou, 30 de ani, jucător care ultima oară a evoluat în Israel, la Hapoel Haifa, formația lui Gabi Tamaș.

Atacantul e în discuții avansate cu oficialii lui Dinamo, iar șansele ca cele două părți să se înțeleagă sunt extrem de mari. El va ajunge marți în România și va semna un contract valabil un an și jumătate.


Papazoglou, care ar deveni al doilea grec din istoria clubului, după Katsikas, a mai jucat de-a lungul carierei pentru Aris, PAOK, Asteras Tripolis, OFI Creta, Olympiacos Pireu, Atromitos, Kortrijk, Roda Kerkrade , Aalesunds și Hapoel Haifa.

În ciuda CV-ului presărat cu echipe importante din Grecia, cifrele n-au fost niciodată atuul lui Papazoglou. Nu a reușit niciun gol pentru Hapoel Haifa, ultima echipă, și are doar 5 reușite în ultimele 3 sezoane în toate competițiile.

3 selecții
are Papazoglou în naționala Greciei

Mircea Rednic îl dorește neapărat pe fotbalistul elen, mai ales că vrea să implementeze la echipă un sistem cu doi atacanți. „Puriul” îi mai are în avanposturi pe Mattia Montini, Daniel Popa și Alexander Christovao, ultimul fiind adus tot în această iarnă. 

dinamoDINAMO
- antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
- veniri: I. Filip, Montini, Ait Atamne, Aliji, Simon Zenke, Christovao, Mustoe, Jaadi, Sean McDermott, Mamoutou N’Diaye, Linas Klimavicius, Damien Dussaut (liberi)
- plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav (contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica), Tomislav Gomelt (Crotone), Mircea Axente








sursa: www.gsp.ro

Comentarii