Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un titular în prima ligă scoţiană trebuia să ajungă în Ştefan cel Mare!











Una dintre marile probleme ale celor de la Dinamo în prima parte a campionatului a fost defensiva. Mircea Rednic încearcă să întărească acest compartiment din mers, iar unul dintre jucătorii doriţi în Ştefan cel Mare a fost un fotbalist din Scottish Premier League.

Francezul Damien Dussaut, albanezul Naser Aliji şi englezul Jordan Mustoe vor întări aripile defensivei dinamoviste, iar Linas Klimavicius vine să ajute zona centrală a apărării câinilor.

Dinamo a mai testat însă o pistă importantă în această iarnă, scrie footballscotland.co.uk. Fundaşul scoţian Ziggy Gordon de la Hamilton Academical a fost dorit în Ştefan cel Mare, dar transferul său a picat pentru că gruparea de care aparţine Gordon nu a acceptat să-l lase pe Ziggy să plece în calitate de jucător liber de contract.


Zygmunt Ian Gordon are 25 de ani şi a fost crescut de Hamilton, formaţie pentru care a debutat în prima ligă scoţiană în februarie 2011. A mai trecut în cariera sa pe la Partick Thistle, dar a bifat şi două experienţe în Polonia la Jagiellonia Bialsytok şi Pogon Siedlce.

În actuala ediţie de campionat a jucat 24 meciuri pentru Hamilton şi a marcat un gol. Gordon are şi origine poloneză, mama sa, Barbara fiind născută la Cracovia. 









sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii