Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Al 14-lea și ultimul transfer al lui Mircea Rednic la Dinamo














Lorenzo Gonelli (25 de ani) este al 14-lea și ultimul transfer al lui Dinamo în această iarnă. Fundașul central italian este un fotbalist crescut de Fiorentina. El va sosi în această seară la București, iar mâine va efectua vizita medicală și va fi prezentat oficial la gruparea din Ștefan cel Mare.

Gonelli evoluează la Livorno din 2014, când a fost adus de la Pontedera. În actualul sezon, Lorenzo Gonnelli a evoluat doar 8 partide în 19 etape în Serie B. Stopperul va semna cu Dinamo din postură de jucător liber de contract și va fi ultimul transfer al iernii. 


De când a revenit la Dinamo, Mircea Rednic a adus nu mai puțin de 14 jucători:



1. Sean McDermott (portar, 25 de ani)

2. Damien Dussaut (fundaș dreapta, 24 de ani)


3. Linas Klimavicius (fundaș central, 29 de ani)


4. Lorenzo Gonelli (fundaș central, 25 de ani)


5. Naser Aliji (fundaș stânga, 25 de ani)


6. Jordan Mustoe (fundaș stânga, 28 de ani)


7. Mamoutou N'Diaye (mijlocaș defensiv, 28 de ani)


8. Ioan Filip (mijlocaș defensiv, 29 de ani)


9. Rachid Ait-Atmane (mijlocaș defensiv, 26 de ani)


10. Simon Zenke (extremă dreapta, 30 de ani)


11. Reda Jaadi (extremă stânga, 23 de ani)


12. Mattia Montini (atacant, 26 de ani)


13. Athanasios Papazoglou (atacant, 30 de ani)


14. Alexander Christovao (atacant, 25 de ani)


Pe lângă cei de mai sus, Dinamo l-a mai adus și pe Gregory Tade, dar a renunțat deja la serviciile atacantului francez, care s-a accidentat și nu a apucat să joace niciun meci oficial în tricoul alb-roșu.


250.000 de euro e cota de piață a lui Gonelli


25 de ani are Gonelli








sursa: www.digisport.ro

Comentarii