Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






FOTO Grandomania Borcea dăinuie la Dinamo: ''Cristi Borcea number 1!”














Cristi Borcea a dispărut de la Dinamo de aproape 7 ani, dar s-a păstrat semnul cu care staff-ul îi mângâia orgoliul: locul lui din autocar e inscripționat special: „CB, number 1 president”.




Dinamo abia și-a revenit după mandatul lui Cristi Borcea, a fost nevoie de o perioadă în insolvență ca să se topească datoriile uriașe pe care le acumulase societatea, și tot a mai rămas un semn al grandomaniei!
Autocarul "câinilor" a moștenit inscripția de pe scaunul care-i era rezervat fostului acționar: "CB, number 1 president" scrie pe scaun.

Semnul nu a fost înlăturat din 2012 până acum, de când Cristi Borcea a plecat din club.

El i-a cedat acțiunile lui Dragoș Săvulescu în vara anului 2012. Ulterior, Negoiță avea să devină acționar majoritar, el a preluat și acțiunile lui Săvulescu, și pe ale lui Badea.

Din epoca lui Cristi, căruia îi plăcea ca angajații să-l alinte "Leonidas", rămăseseră datorii de 17,5 milioane de euro. Negoiță a plătit 500.000 de euro, o bucățică din debitele totale, restul sumei s-a evaporat în procesul de insolvență.

De când s-a reînsănătoșit clubul, a circulat vestea că Borcea ar fi tentat să se întoarcă în Ștefan cel Mare, eventual sub un paravan, cu fiul său, Patrick, acționar în acte în locul lui.

4
ani și 4 luni a petrecut în închisoare Borcea, condamnat în "Dosarul transferurilor" tocmai pentru prejudicierea clubului Dinamo. Condamnarea lui era de 6 ani și 4 luni, dar a fost liberat condiționat mai devreme






sursa: www.gsp.ro

Comentarii