Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Roland Duchatelet este milionarul belgian cu care Mircea Rednic vrea să cumpere Dinamo!


FANATIK a aflat numele afaceristului căruia antrenorul i-a propus să achiziționeze clubul din Ștefan cel Mare. Roland Duchatelet este milionarul belgian cu care Mircea Rednic vrea să cumpere Dinamo.

Acesta are 72 de ani și a fost patron la Standard Liege, acolo unde l-a avut tehnician chiar pe Rednic. De numele lui Duchatelet se leagă mai multe cluburi europene de fotbal. Amicul belgian are o avere impresionantă!

Roland Duchatelet e bogătașul ales de Mircea Rednic!
În octombrie 2018, FANATIK scria despre intențiile tehnicianului și ale unui amic belgian de a cumpăra Dinamo. În mega-interviul acordat FANATIK, în Antalya, Mircea Rednic a vorbit deschis despre prietenul belgian alături de care dorește să achiziționeze clubul Dinamo București de la Ionuț Negoiță. Rednic a amintit de afacerist în două rânduri și a dat indicii despre identitatea lui. 

Primul moment când a vorbit Rednic despre Roland Duchatelet în interviu:
„Care ar fi suma pentru care ar vinde Dinamo?
– Ar trebui să îl întrebați pe el. Eu mi-aș permite să cumpăr Dinamo, chiar și singur, dar singur e mai greu.
Ați spus că aveți un prieten belgian cu care vreți să cumpărați Dinamo. Ne puteți spune numele?
– Nu, nu pot să îl spun, el a și cumpărat o echipă din Liga 2 a Belgiei. Vorbim când se va clarifica situația.”

Al doilea moment când a vorbit Rednic despre Roland Duchatelet în interviu:
„Cât de important e stadionul pentru Dinamo și pentru suporteri?
– Foarte mult. Și cu ceilalți dinamoviști cu care am vorbit și cu prietenul meu Roland, m-a întrebat de stadion. Și i-am spus care e situația. E foarte important.”

FANATIK a aflat identitatea misteriosului belgian: Roland Duchatelet! Este vorba despre fostul patron al lui Mircea Rednic de la Standard Liege!


Cine e Roland Duchatelet: are o avere de peste 500 de milioane de euro!
Afaceristul are 72 de ani şi este la bază economist şi inginer. La începutul anilor 90, el a simţit potenţialul afacerilor micro-electronice şi a înfiinţat două firme, Melexis şi X-FAB, care aveau să îi aducă o avere uriaşă, estimată la peste 500 de milioane de euro. Ca orice businessman ajuns în apogeul financiar, Roland Duchatelet a intrat în politică, în mişcarea liberală „Vivant”.

Legăturile lui Duchatelet cu fotbalul sunt numeroase. În 2011, el a cumpărat legendarul club belgian Standard Liege pentru 41 de milioane de euro. În acelaşi an, el a achiziţionat şi un club important din Ungaria, Ujpest, promiţând revigorarea acestuia. În 2013, belgianul pune mâna pe 95% dintre acţiunile echipei Carl Zeis Jenna, din a patra ligă germană, deşi conform legii nu poate deţine decât 49%.


În 2014, imperiul fotbalistic al investitorului se lărgeşte cu alte două echipe: Charlton din Anglia şi Alcorcon din Spania. Din păcate, afacerile în acest domeniu nu au fost la fel de profitabile precum celelalte ale sale. În 2015 este nevoit să vândă Standard. În 2016, cumpără Sint-Truiden, o formaţie din liga secundă belgiană, pe care o cedează un an mai târziu. Nici în Anglia lucrurile nu merg de minune. Fanii lui Charlton sunt nemulţumiţi de faptul că Duchatelet a „tăiat” investiţiile şi au format o coaliţie împotriva acestuia (CARD – Coalition Agains Roland Duchatelet).

Decizia milionarului care a condus la această reacţie a ultraşilor a fost aceea de a sista cumpărarea de apă plată îmbuteliată pentru juniorii lui Charlton: „Eu beau apă de la robinet de când mă ştiu. Faptul că şi ei vor bea nu le va influenţa în niciun fel randamentul pe teren. Se cheltuie prea mulţi bani iraţional. Fotbalul este domeniul în care trebuie să intri dacă vrei să pierzi bani”, declara Roland Duchatelet în apărarea hotărârii sale.

Pentru Dinamo, Duchatelet ar putea reprezenta omul care să o readucă în lupta pentru titlu. Cu milioanele lui și experiența lui Mircea Rednic, fanii ar putea visa din nou la titlu și la grupele cupelor europene.

8 milioane de euro e suma pentru care Ionuţ Negoiţă ar fi dispus să cedeze Dinamo

sursa: www.fanatik.ro

Comentarii