Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Roland Duchatelet este milionarul belgian cu care Mircea Rednic vrea să cumpere Dinamo!


FANATIK a aflat numele afaceristului căruia antrenorul i-a propus să achiziționeze clubul din Ștefan cel Mare. Roland Duchatelet este milionarul belgian cu care Mircea Rednic vrea să cumpere Dinamo.

Acesta are 72 de ani și a fost patron la Standard Liege, acolo unde l-a avut tehnician chiar pe Rednic. De numele lui Duchatelet se leagă mai multe cluburi europene de fotbal. Amicul belgian are o avere impresionantă!

Roland Duchatelet e bogătașul ales de Mircea Rednic!
În octombrie 2018, FANATIK scria despre intențiile tehnicianului și ale unui amic belgian de a cumpăra Dinamo. În mega-interviul acordat FANATIK, în Antalya, Mircea Rednic a vorbit deschis despre prietenul belgian alături de care dorește să achiziționeze clubul Dinamo București de la Ionuț Negoiță. Rednic a amintit de afacerist în două rânduri și a dat indicii despre identitatea lui. 

Primul moment când a vorbit Rednic despre Roland Duchatelet în interviu:
„Care ar fi suma pentru care ar vinde Dinamo?
– Ar trebui să îl întrebați pe el. Eu mi-aș permite să cumpăr Dinamo, chiar și singur, dar singur e mai greu.
Ați spus că aveți un prieten belgian cu care vreți să cumpărați Dinamo. Ne puteți spune numele?
– Nu, nu pot să îl spun, el a și cumpărat o echipă din Liga 2 a Belgiei. Vorbim când se va clarifica situația.”

Al doilea moment când a vorbit Rednic despre Roland Duchatelet în interviu:
„Cât de important e stadionul pentru Dinamo și pentru suporteri?
– Foarte mult. Și cu ceilalți dinamoviști cu care am vorbit și cu prietenul meu Roland, m-a întrebat de stadion. Și i-am spus care e situația. E foarte important.”

FANATIK a aflat identitatea misteriosului belgian: Roland Duchatelet! Este vorba despre fostul patron al lui Mircea Rednic de la Standard Liege!


Cine e Roland Duchatelet: are o avere de peste 500 de milioane de euro!
Afaceristul are 72 de ani şi este la bază economist şi inginer. La începutul anilor 90, el a simţit potenţialul afacerilor micro-electronice şi a înfiinţat două firme, Melexis şi X-FAB, care aveau să îi aducă o avere uriaşă, estimată la peste 500 de milioane de euro. Ca orice businessman ajuns în apogeul financiar, Roland Duchatelet a intrat în politică, în mişcarea liberală „Vivant”.

Legăturile lui Duchatelet cu fotbalul sunt numeroase. În 2011, el a cumpărat legendarul club belgian Standard Liege pentru 41 de milioane de euro. În acelaşi an, el a achiziţionat şi un club important din Ungaria, Ujpest, promiţând revigorarea acestuia. În 2013, belgianul pune mâna pe 95% dintre acţiunile echipei Carl Zeis Jenna, din a patra ligă germană, deşi conform legii nu poate deţine decât 49%.


În 2014, imperiul fotbalistic al investitorului se lărgeşte cu alte două echipe: Charlton din Anglia şi Alcorcon din Spania. Din păcate, afacerile în acest domeniu nu au fost la fel de profitabile precum celelalte ale sale. În 2015 este nevoit să vândă Standard. În 2016, cumpără Sint-Truiden, o formaţie din liga secundă belgiană, pe care o cedează un an mai târziu. Nici în Anglia lucrurile nu merg de minune. Fanii lui Charlton sunt nemulţumiţi de faptul că Duchatelet a „tăiat” investiţiile şi au format o coaliţie împotriva acestuia (CARD – Coalition Agains Roland Duchatelet).

Decizia milionarului care a condus la această reacţie a ultraşilor a fost aceea de a sista cumpărarea de apă plată îmbuteliată pentru juniorii lui Charlton: „Eu beau apă de la robinet de când mă ştiu. Faptul că şi ei vor bea nu le va influenţa în niciun fel randamentul pe teren. Se cheltuie prea mulţi bani iraţional. Fotbalul este domeniul în care trebuie să intri dacă vrei să pierzi bani”, declara Roland Duchatelet în apărarea hotărârii sale.

Pentru Dinamo, Duchatelet ar putea reprezenta omul care să o readucă în lupta pentru titlu. Cu milioanele lui și experiența lui Mircea Rednic, fanii ar putea visa din nou la titlu și la grupele cupelor europene.

8 milioane de euro e suma pentru care Ionuţ Negoiţă ar fi dispus să cedeze Dinamo

sursa: www.fanatik.ro

Comentarii