Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Athanasios Papazoglou a făcut vizita medicală. Mesaj pentru FCSB












Unul dintre jucătorii aduși de Mircea Rednic la Dinamo este atacantul grec Athanasios Papazoglou. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a efectuat vizita medicală și va semna un contract pe un an şi jumătate cu trupa din Ştefan cel Mare. Athanasios Papazoglou a dezvăluit că a obținut informații despre noua echipă de la Gabi Tamaș. În 2018, Papazoglou a jucat la Hapoel Haifa.

"Știu că Dinamo este un nume mare în România, cred că am făcut alegerea potrivită. Tamaș mi-a vorbit numai lucruri frumoase despre România și Dinamo. Știu ceva despre rivalitatea cu Steaua (n.r. - actuala FCSB), știu ce energii aduce acest duel, vreau să joc in astfel de meciuri și să marchez. Sunt pregătit, sunt la dispoziția echipei și a antrenorului. Știu că Rednic este un foarte bun antrenor, care a antrenat în Belgia, e de top, cred că vom face treabă bună la Dinamo”, a spus Athanasios Papazoglou.

Athanasios Papazoglou vine cu Miss Grecia la București
Athanasios Papazoglou se iubește cu Vasiliki Tsirogianni, un fotomodel grec, în vârstă de 31 de ani, a câștigat concursul Miss Grecia Univers în 2012. Cei doi au o relație de peste 5 ani.

"Sunt mândru de soția mea, că a fost Miss Grecia, va sosi împreună cu fiul nostru la București. Eu sunt familist convins, mă bucur pentru voi că aveți femei frumoase în țară, dar nu sunt treaba mea. Eu îmi aștept familia la București”, a mai spus Athanasios Papazoglou.








sursa: www.digisport.ro

Comentarii