Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ianis Zicu: "Sincer, eu cred că Mircea Rednic nu speră să prindă play-off-ul ''











Dinamo a transferat în această iarnă numai puțin de 12 jucători, în speranța unui miracol care să o ducă în play-off. Cu 5 etape înaintea finalului sezonului regulat, Dinamo se află pe locul 11, cu doar 22 de puncte.

"Nu este ok să schimbi atât de mulți jucători, mai ales că aduci jucători pe care nu i-ai urmărit. Sunt jucători în condiții nu foarte bune la cluburile de la care vin, pentru că dacă ar fi fost ok ar fi rămas acolo. Este normal să fie o situație delicată, pentru că Mircea Rednic are multe de rezolvat într-o perioadă foarte scurtă", a spus Ianis Zicu în exclusivitate la Digisport, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

Deși situația în clasament nu este una fericită, dinamoviștii au anunțat că speră să prindă pe ultima sută de metri un loc în play-off.


"Sincer, eu cred că Mircea Rednic nu speră să prindă play-off-ul și nu crede în asta. Sunt convins, pentru că este un om de fotbal și știe ce înseamnă să ai atât de multe echipe și etape puține. Jocul lui Dinamo nu îi dă speranțe să poată prinde play-off-ul", a mai spus Ianis Zicu, care a continuat cu un avertisment.

"Timp nu există la ei, important este să își asigure prezența în prima ligă. E mai important decât ce speră ei, accesul în play-off, pentru că este 99 la sută imposibil de realizat. Este important să se salveze, cum a făcut și Florin anul trecut, când a început play-out-ul cu o serie de victorii și echipa a mers din acele rezultate. Dacă se întâmpla și la Florin, să piardă câteva meciuri la început de play-out, sunt convins că situația nu ar fi fost ok nici în perioada Florin Bratu", a mai spus Ianis Zicu.






sursa: www.digisport.ro

Comentarii