Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alexandru David: "Am avut 17 jucători care doar au mâncat pe la Săftica!"













Alexandru David a confirmat informațiile divulgate de Mircea Rednic, conform cărora la Dinamo sunt salarii cuprinse între 4.000 de euro și 7.000 de euro. Președintele clubului Dinamo a făcut anumite precizări cu privire la grila salarială de la Dinamo. Tomislav Gomelt, jucătorul câștiga 155.000 de euro pe an, a plecat în această iarnă de la Dinamo. 

Astfel, dacă vor obține performanțe bune, jucătorii pot ajunge la un venit lunar și de 12.000 de euro.

"Este adevărat, însă se oferă niște bonusuri condiționate de o minimă performanță, care sunt foarte mari. Dacă vii la Dinamo doar ca să respiri la Săftica și să alergi, iei între 4.000 de euro și 7.000 de euro. Dacă și bați pe cineva și ai rezultate poți ajunge să câștigi salarii între 10.000 de euro și 12.000 de euro. Eu presupun că jucătorul care vine, vine să facă și performanță. Dacă nu are performanță, eu sunt obligat să îi dau salariul din contract. Dacă are performanță și învinge pe cineva, se adaugă primele.

Am avut un lot de 17 jucători care au mâncat, au alergat, au transpirat pe la Săftica și, după aceea, cu rezultatele mai puțin", a spus Alexandru David la Digi Sport, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

Alexandru David, replică ironică după atacul lui Mircea Axente: "Este un băiat gingaș și sensibil!" 
Mircea Axente a spus că o parte din vină pentru situația din clasament o are și managementul clubului. Replica a venit, în direct la Digi Sport, din partea președintelui clubului Dinamo, Alexandru David.

"Nu sunt de acord cu Axente. Pentru că este un băiat atât de gingaș și de sensibil și nu rezistă la presiune a plecat. Are vârsta necesară să mai demonstreze și pe la fotbal. Îmi pare foarte rău că nu a spus lucrurile astea până acum, că aș fi vrut să facem un schimb, să vină el în management și să mă duc eu în locul lui. Sunt convins că fiecare dintre noi ne-am fi descurcat mai bine în noile poziții. Ar fi fost mai bine și pentru club că nu ar mai fi trebuit să plătim o poală de bani pentru ca el să plece. Trebuie să vorbească mai mult la fotbal și mai puțin prin cafenele. A zis că a schimbat mulți antrenori, niciunul dintre antrenorii aștia nu i-au dat șanse?! Toți or fi fost nebuni?! El e fără șanse. Tocmai că e mai gingaș și e mai sensibil, am adus alții și sperăm să fie mai bărbați", a spus Alexandru David la "Fotbal Club".







sursa: www.digisport.ro

Comentarii