Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rachid Ait-Atmane, cucerit de București! ”Seamănă cu Parisul, cu Madridul”. Ce mesaj are pentru ultrași










Rachid Ait-Atmane (25 de ani), unul dintre primii fotbaliști aduși de Mircea Rednic (56 de ani) la Dinamo, în actualul mandat, a fost impresionat de capitala României, chiar dacă n-a apucat încă s-o exploreze așa cum trebuie.

”Înainte să vin aici, nu știam prea multe. Știam că București e capitala, auzisem despre Cluj-Napoca, dar nu știam istoria României. Sincer, acum ador Bucureștiul. Nu credeam că e așa când am ajuns aici. Seamănă cu Parisul, cu Madridul. Îmi place mult acest oraș, cu clădirile mari. Traficul e greu, dar așa este peste tot în capitalele mari europene”, a spus mijlocașul algerian pentru site-ul doardinamo.ro.

Ait-Atmane: ”Imaginile și spectacolul de la derby au fost impresionante!”
Fotbalistul, care a fost încântat de atmosfera de la ”Derby de România”, din noiembrie 2018, scor 1-1, l-a lăudat pe Mircea Rednic, dar a precizat că este foarte greu pentru el și colegii săi de a mai prinde un loc în play-off.


”În Spania, când jucam la Sporting Gijon, atmosfera era incredibilă, de asemenea. Am avut ocazia să joc în partide încinse, 35.000 de oameni. Dar ce am văzut la București în derby a fost diferit. Imaginile și spectacolul din tribune au fost impresionante.

Va fi dificil să ajungem în play-off, dar totul este posibil. Important este să câștigăm cât mai multe meciuri și să ne îmbunătățim jocul, să progresăm, și, încet, încet, să creștem ca echipă. Cât despre Mircea Rednic, acesta este un antrenor mare, foarte apropiat de jucătorii săi. Poți să glumești cu el la antrenamente, este un om deschis, poți vorbi orice cu el”, a mai spus jucătorul.

Ait-Atmane: ”Visul meu este să le arăt oamenilor ce pot face pe teren”
Într-un final, Ait-Atmane a avut și un mesaj pentru fanii roș-albilor. ”Visul meu cel mai mare este să le arăt oamenilor ce pot face pe teren la nivel înalt. Fotbalul este viața mea. Din tinerețe mă gândesc zilnic la fotbal. Înseamnă totul pentru mine. Eu nu simt presiunea rezultatelor.

Și la Dinamo, chiar dacă ar fi o presiune mare, este normală. Dinamo este un club mare, e normal să se aștepte fanii ca noi să avem rezultate bune”, a mai spus algerianul, născut la Bobigny, în Franța. 








sursa: www.digisport.ro

Comentarii