Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Un jucător adus în iarnă la Dinamo, suspendat primele trei meciuri














Jucătorul Alexander Christovao, transferat de formația Dinamo București în pauza de iarnă, va fi suspendat în primele trei meciuri oficiale ale ”câinilor” din 2019. Atacantul angolez a primit o sancțiune drastică în Polonia, după ce a fost eliminat în meciul Pogon Szczecin – Zaglebie Sosnowiec din 8 decembrie.



La întâlnirea pierdută de formația sa cu scorul de 1-0, fostul atacant de la Zaglebie Sosnowiec a văzut direct cartonașul roșu pentru u  fault extrem de dur. Intrat pe teren în minutul 38, Alexander Christovao l-a călcat pe piept pe fundașul Sebastian Walukiewicz de la Pogon Szczecin spre finalul întâlnirii și a fost eliminat imediat.


Jucătorul lui Dinamo e suspendat în primele trei meciuri, după o sancțiune primită în Polonia
În urma acelui cartonaș roșu, Comisia de Disciplină din Polonia i-a aplicat o pedeapsă extrem de dură atacantului angolez, suspendându-l pentru zece meciuri. Clubul Zaglebie Sosnowiec a făcut apel la această decizie, iar suspendarea lui Alexandre Christovao a fost redusă la cinci partide.


Africanul a efectuat primele două etape de suspendare la următoarele întâlniri ale ultimei clasate din Polonia, iar celelalte trei meciuri din sancțiune le va efectua la Dinamo București în startul anului 2019. În aceste condiții, fotbalistul transferat de ”câini” în această pauză competițională nu va putea fi folosit de antrenor Mircea Rednic în partidele cu Poli Iași, Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Botoșani. Astfel, Christovao va putea juca doar în ultimele două meciuri din sezonul regulat, cu Dunărea Călărași și Concordia Chiajna.

Această suspendare nu pare să încurce prea mult plaanurile dinamoviștilor, mai ales că directorul sportiv Ionel Dănciulescu a declarat că atacantul angolez nu este încă pus la punct cu pregătire fizică. Fotbalistul angolez în vârstă de 25 de ani a fost în stagiul de pregătire din Antalya cu Dinamo București, după ce a trecut vizita medicală.







sursa: www.fanatik.ro

Comentarii