Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






A jucat doar 12 meciuri la Dinamo și acum câștigă un milion de dolari pe an.







claude-dielna




Claude Dielna a fost unul dintre cei mai buni străini care au evoluat în tricoul lui Dinamo, în 2017, iar francezul a prins un super-contract în Major League Soccer. Dielna a semnat cu Portland Timbers și va avea un salariu anual de un milion de dolari.

”Pentru mine banii nu prea contează. Eu iubesc fotbalul! Când mă trezesc, când dorm, mă gândesc numai la fotbal. Trăiesc pentru fotbal, nu din fotbal. Banii nu îţi aduc nimic. Am venit aici să joc fotbal, nimic mai mult”, a spus Dielna, pentru Oregonlive.

Cât a jucat Claude Dielna pentru Dinamo
12 meciuri, dintre care zece în Liga 1, a jucat Claude Dielna pentru Dinamo. El a plecat din Ștefan cel Mare, după ce a cerut un salariu lunar de 25.000 de euro, unul considerat foarte mare de oficiali, în vara lui 2017.

650.000 de euro este cota francezului pe site-ul transfermarkt.de.

Născut în Franța, la Clichy, Claude Dielna și-a început cariera la juniorii clubului SM Caen, a debutat în fotbalul profesionist la FC Lorient (2006-2008) și a mai evoluat la FC Istres (2008-2012), CS Sedan (2012-2013), AJ Ajaccio (2013-2014), Sheffield Wednesday FC (2014-2015), SK Slovan Bratsilava (2015-2016), revenind la clubul englez înainte de a fi cedat la Dinamo. Din Ștefan cel Mare, acesta a ajuns la New England Revolution.







sursa: www.digisport.ro

Comentarii