Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Laurette Loredana Nogo: ''Patrick ar fi trăit azi dacă nu era văzut doar ca un negru şi dacă doctorii şi-ar fi luat diplomele pe cunoştinţele meseriei şi nu prin relaţii sau bani”












Laurette Loredana Nogo (29 de ani), agentul care l-a adus la Dinamo pe Patrick Ekeng, consideră că fotbalistul camerunez ar fi fost viață acum dacă dacă n-ar fi existat discriminare în România.




„Nici azi nu înţeleg cum s-a ajuns la aşa ceva. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu în acea noapte şi timp de un an după moartea lui. M-a afectat foarte mult personal, dar şi profesional. Şi astăzi, când privesc un meci, încă mă urmăresc acele imagini, dacă un jucător cade şi trec cinci secunde, deja simt că totul revine.

Soţia şi copiii lui mi-au dat putere să nu mă învinovăţesc pentru cele întâmplate, deşi eu ar fi trebuit să o întăresc pe ea. După moartea lui, am încercat să mai fac transferuri, dar în ultimul moment mă retrăgeam. În România, cu greu m-am convins să mai semnez jucători. Cât despre ceea ce s-a întâmplat, mereu o să am foarte multe de zis, dar câteodată e mai bine să păstrez pentru mine. Patrick ar fi trăit azi dacă nu era văzut doar ca un negru şi dacă doctorii şi-ar fi luat diplomele pe cunoştinţele meseriei şi nu prin relaţii sau bani”, a spus Laurette pentru Prosport.

„Nu mi-a plăcut cum a fost tratată soţia lui, nu mi-a plăcut cum s-a procedat după moartea lui... Dar Dumnezeu e mereu sus, toţi vor plăti mai devreme sau mai tarziu, iar eu, sincer, pot să aştept acea zi”
Laurette Loredana Nogo

Reacția șocantă a asistentului
Chemat la audieri în dosarul aflat pe rol la Judecătoria Sectorului 2, asistentul de pe ambulanță Ștefan-Răzvan Badea a fost întrebat de avocatul Vlad Hosu, reprezentant al familiei fotbalistului decedat pe 6 mai 2016, de ce a folosit cuvinte triviale și rasiste la adresa jucătorului într-o convorbire telefonică purtată imediat cu un prieten. Judecătorul a considerat că întrebarea nu are legătură cu speța.

Din informațiile obținute de GSP, ar fi vorba de o convorbire înregistrată de oamenii legii, care ascultau telefoanele medicilor și telefoanele personalului de pe ambulanța PULS, în care Ștefan-Răzvan Badea s-a exprimat cu sintagma "bag p**a în fața lui de negru și în gura lui, mă doare în p*** că a murit", deranjat de amploarea luată de caz în presă și expunerea echipajului PULS.

Cazul morții lui Ekeng
Procesul morții lui   Patrick Ekeng a început pe 26 septembrie, iar Mihaiela Duță, medicul de pe ambulanța Puls care ar fi trebuit să îl resusciteze pe fotbalistul dinamovist Ekeng, se apără. (Vezi AICI detalii despre primul termen din proces)
TRASEUL DOSARULUI
7 mai 2016 - s-a deschis dosar penal in rem pentru moarte suspectă
6 iulie 2016 - Mihaiela Duță a fost audiată de procurorii de la Parchetul Capitalei
7 ianuarie 2018 - s-a încheiat expertiza
8 februarie 2018 - medicul Duță a fost trimis în judecată
12 septembrie 2018 - dosarul iese din camera preliminară și trece pe sală
26 septembrie 2018 - Mihaiela Duță e așteptată în fața instanţei Judecătoriei Sectorului 2
CUM A MURIT EKENG
Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului  Dinamo - Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez, 26 ani, a decedat din cauza unei probleme cardiace.







sursa: www.gsp.ro

Comentarii