Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Zi decisivă pentru Diogo Salomao, golgeterul lui Dinamo: transfer în Europa












Diogo Salomao, 30 de ani, așteaptă ziua de azi ca să vadă dacă mai prinde un transfer în Europa, existând o discuție cu o echipă din liga secundă spaniolă. Apoi, mai rămâne opțiunea lumii arabe. Mijlocașul de 30 de ani e în ultimele 6 luni de contract, iar clubul vrea să scape de el cu orice preț.




"Câinii" nu știu dacă vor mai obține vreun ban de pe urma lusitanului, astfel că e posibil să ajungă la un acord cu el pentru rezilierea contractului.

Îi plătesc două salarii, în total 20.000 de euro, și rup înțelegerea cu golgeterul echipei, autorul a 6 goluri în 19 meciuri.

Fotbalistul de 30 de ani a fost cel mai bun marcator al lui Dinamo în acest sezon. În 19 meciuri, portughezul a marcat 6 goluri și a oferit două pase decisive.

1.000.000 €
valorează Diogo Salomao, potrivit Transfermarkt

15 goluri
a reușit Salomao la Dinamo, în 59 de meciuri jucate în toate competițiile. Fotbalistul e în România din vara lui 2017, fiind adus în perioada lui Cosmin Contra









sursa: www.gsp.ro

Comentarii