Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






OFICIAL Mircea Axente și-a găsit echipă, s-a dus la fratii de la U Cluj









mircea-axente



Mircea Axente și-a găsit repede echipă, după despărțirea de Dinamo. Atacantul de 31 de ani a semnat un contract valabil pe 18 luni, cu Universitatea Cluj, echipă de liga a doua. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al ardelenilor.

”Mircea Axente (31 de ani) este, începând de astăzi, noul jucător al Universității Cluj. Atacantul vine de la Dinamo București și a semnat un contract valabil pentru un an și jumătate cu formația noastră.

Fotbalistul originar din Tulcea a evoluat, de-a lungul carierei, pentru cluburi precum Politehnica Timișoara, CSM Școlar Reșița, CS Buftea, Gloria Buzău, Oțelul Galați, Dinamo București (în două rânduri), FC Viitorul, Ermis Aradippou (Cipru), Maccabi Netanya (Israel), Gaz Metan Mediaș, Al Faisaly (Arabia Saudită) sau FC Botoșani.


Axente este a treia mutare realizată de FC Universitatea Cluj în 2019, după mijlocașul ofensiv Daniel Pârvulescu și fundașul central Ionuț Ursu.

Bine ai venit la “U”, Mircea!”, a fost mesajul postat de ”șepcile roșii”, pe site-ul oficial al clubului.

Mircea Axente, plecat cu scandal de la Dinamo
Mircea Axente a fost îndepărtat de Mircea Rednic de la Dinamo, iar atacantul n-a rămas mai prejos și a ieșit la atac, prin declarații veninoase. Axente crede că nu i s-a oferit șansa de a-și demonstra valoarea și că grupareea ”câinilor” n-a ajuns întâmplător pe locul 11 din Liga 1, la doar cinci puncte de primul loc retrogradabil direct.

”Nu știu de ce nu am mai avut șansele pe care consider eu că le merităm și pe care mi le doream, N-am primit motive, nu am primit explicații, astea au fost deciziile clubului, deciziile antrenorilor. Tocmai din acest motiv, Dinamo a ajuns aproape de retrogradare, adică pe locul 11, pentru că au fost multe situații care nu s-au gestionat corespunzător”, a spus Axente, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

Fotbalistul este convins că ar fi putut face mai mult pentru Dinamo dacă ar fi avut această șansă. ”E normal să fie o presiune și la Dinamo pe atacanți, pentru că se așteaptă de la ei goluri și să facă diferența, dar când primeșți doar 5, sau 15 minute într-un meci, așa sporadic, este foarte greu chiar dacă ai experiență”, a mai spus Axente.






sursa: www.digisport.ro

Comentarii