Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Alt jucator şi-a depus memoriu pentru a fi lăsat liber de contract

 Adus în iarnă liber de contract, Steliano Filip (27 de ani) ar putea pleca de la formația roș-albă.


Steliano Filip nu are voie să facă efort timp de două săptămâni pentru a se putea recupera ca la carte după intervenția chirurgicală suferită.


Steliano Filip (27 de ani) şi-a depus memoriu pentru a fi lăsat liber de contract, informează ProSport.


Filip are un salariu de 7.000 euro lunar, care nu a fost achitat de ceva timp.sursa foto: gsp.ro


Comentarii

  1. Auzi cică nu are voie sa facă efort 2 săptămâni...pai nu am văzut nici un pic de efort la el de când a revenit. E mai rău decât mediocru. Sa plece sunt sigur ca un pusti de la echipa a doua ar fi mai bun ca el de 10 ori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Jucam cu copii de echipa 2 și o să jucăm mai bine că acum

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu