Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Probleme cu Fabbrini şi Gol la Dinamo

 


Fanii-acţionari din DDB au de rezolvat mai multe situaţii apărute în ultima perioadă, în jurul echipei. Lotul condus de Dusan Uhrin se reuneşte marţi, dar doi titulari au notificat clubul, iar „câinii” au o singură noutate, momentan.



Dinamoviştii din conducere încearcă să le asigure condiţii pentru performanţă fotbaliştilor şi persoanelor din staff. Alb-roşii pleacă o săptămână într-un cantonament în Turcia, acolo unde vor disputa un meci amical cu Galatasaray. Totuşi, probleme de ultim moment tulbură echipa.




Probleme cu Fabbrini şi Gol la Dinamo. O singură noutate la revenire

Dinamo Bucureşti se reuneşte pe 15 iunie cu o singură noutate, Constantin Nica, fundaş lateral liber de contract care revine în „Ştefan cel Mare” după ce fusese vândut la Atalanta pentru 1.6 milioane de euro. În această perioadă, conducătorii echipei au de rezolvat şi interdicţia la transferuri, din cauza datoriilor faţă de Isma Lopez.



 

Echipa va fi în Turcia, între 21-28 iunie, dar din lot ar putea lipsi Diego Fabbrini şi Janusz Gol. Conform informaţiilor obţinute de Telekom Sport, italianul din atac nu răspunde la telefon şi cei din club nu ştiu dacă va mai reveni alături de echipă, mai ales că a notificat clubul, din cauza datoriilor salariale.


Duminică, un alt titular a notificat clubul, din acelaşi motiv. Polonezul Janusz Gol nu a mai avut răbdare şi cere o sumă restantă în valoare de 220.000 de euro.


Pentru noul sezon, conducătorii pregătesc o schimbare în privinţa salariilor. La Dinamo nu ar mai urma să existe vreun salariu mai mare de 5.000 de euro, iar această plafonare ar putea însemna plecarea mai multor fotbalişti importanţi.


De ce mai rămâne Deian Sorescu la Dinamo

Într-o intervenţie pentru Telekom Sport, Deian Sorescu a recunoscut că are o legătură specială: ”Plăcerea tatălui meu mă motivează să continui la acest club. Cum am spus şi la început, am ales Dinamo pentru tata, deoarece era singurul club din România la care el ţinea. Ăsta a fost unul dintre visurile lui. Şă ajung la Dinamo şi să îmbrac tricoul echipei. Mai ales acum, de când sunt şi căpitan. Clar că pentru el este o mândrie. Mă motivează asta”, a declarat fotbalistul dinamovist.



sursa: telekomsport.ro


 

Comentarii