Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Probleme cu Fabbrini şi Gol la Dinamo

 


Fanii-acţionari din DDB au de rezolvat mai multe situaţii apărute în ultima perioadă, în jurul echipei. Lotul condus de Dusan Uhrin se reuneşte marţi, dar doi titulari au notificat clubul, iar „câinii” au o singură noutate, momentan.Dinamoviştii din conducere încearcă să le asigure condiţii pentru performanţă fotbaliştilor şi persoanelor din staff. Alb-roşii pleacă o săptămână într-un cantonament în Turcia, acolo unde vor disputa un meci amical cu Galatasaray. Totuşi, probleme de ultim moment tulbură echipa.
Probleme cu Fabbrini şi Gol la Dinamo. O singură noutate la revenire

Dinamo Bucureşti se reuneşte pe 15 iunie cu o singură noutate, Constantin Nica, fundaş lateral liber de contract care revine în „Ştefan cel Mare” după ce fusese vândut la Atalanta pentru 1.6 milioane de euro. În această perioadă, conducătorii echipei au de rezolvat şi interdicţia la transferuri, din cauza datoriilor faţă de Isma Lopez. 

Echipa va fi în Turcia, între 21-28 iunie, dar din lot ar putea lipsi Diego Fabbrini şi Janusz Gol. Conform informaţiilor obţinute de Telekom Sport, italianul din atac nu răspunde la telefon şi cei din club nu ştiu dacă va mai reveni alături de echipă, mai ales că a notificat clubul, din cauza datoriilor salariale.


Duminică, un alt titular a notificat clubul, din acelaşi motiv. Polonezul Janusz Gol nu a mai avut răbdare şi cere o sumă restantă în valoare de 220.000 de euro.


Pentru noul sezon, conducătorii pregătesc o schimbare în privinţa salariilor. La Dinamo nu ar mai urma să existe vreun salariu mai mare de 5.000 de euro, iar această plafonare ar putea însemna plecarea mai multor fotbalişti importanţi.


De ce mai rămâne Deian Sorescu la Dinamo

Într-o intervenţie pentru Telekom Sport, Deian Sorescu a recunoscut că are o legătură specială: ”Plăcerea tatălui meu mă motivează să continui la acest club. Cum am spus şi la început, am ales Dinamo pentru tata, deoarece era singurul club din România la care el ţinea. Ăsta a fost unul dintre visurile lui. Şă ajung la Dinamo şi să îmbrac tricoul echipei. Mai ales acum, de când sunt şi căpitan. Clar că pentru el este o mândrie. Mă motivează asta”, a declarat fotbalistul dinamovist.sursa: telekomsport.ro


 

Comentarii