Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






FCSB cumpără de la Dinamo!

 




Dinamo l-a vândut pe Mario Lăcătuș, fotbalist născut în 2004, la FCSB.


FCSB cumpără de la Dinamo

Dinamo este într-o situație financiară dramatică, deja se ia în calcul o nouă insolvență, în speranța că nu se va intra în faliment.


Datoriile sunt uriașe, Ioan Andone, care a fost îmbiat să devină președintele grupării, dar a evitat revenirea, vorbind de datorii de peste 7 milioane de euro! 


Jucătorii sunt neplătiți de luni bune la prima echipă, cei de la juniori sunt aproape să bifeze jumătate de an de restanțe. Plus Dusan Uhrin, antrenorii de la Academie, angajații clubului, niciunul nefiind cu banii la zi, ba, din contră, lefuri multe neprimite.


Dinamo a vândut la FCSB!

Conform surselor GSP.RO, unul dintre tinerii promițători ai „câinilor” a fost vândut marilor rivali de la FCSB. 


Iar Academia lui Gigi Becali mai poftește la câteva talente ale dinamoviștilor, dorind să profite de criza financiară a clubului din Ștefan cel Mare și a dorinței unora dintre copii de a pleca oriunde unde să aibă condiții de performanță și să mai fie și plătiți la zi. 


Chiar dacă la Dinamo vorbim de sume relativ mici, 2.000 de lei / lună salariile celor mai buni juniori.


Mario Lăcătuș, născut în 2004, mijlocaș central, component al formației U17 a dinamoviștilor, a ajuns în curtea rivalilor pentru 50.000 de euro. 


Este recomandat de către cei ce-l cunosc ca „tipul de mijlocaș total, face ambele faze, și de atac, și de apărare, foarte bun la construcție”. 


Mario Lăcătuș, transferat de FCSB

„Este un tânăr talentat, altfel nu se agita FCSB să-l ia cât mai repede și să dea și niște bani. 


Păi, Sergiu Hanca era cel mai bun de la prima echipă a lui Dinamo în ianuarie 2019 și a plecat pe 60.000 de euro, sumă de transfer, la KS Cracovia. 


O să auziți de acest nou nume Lăcătuș, cum de altfel s-ar putea ca mai mulți tineri de viitor de la Dinamo să ajungă la FCSB”, au povestit apropiații clubului „câinilor”.


Din păcate, copiii vor fugi de Dinamo. Vor prefera alte cluburi, din cauza politicii de la Dinamo. Tu, copil care ai visat să îmbraci tricoul alb-roșu, renunți și la bani ca să-ți îndeplinești visul, apoi te dă la Chindia, la Argeș sau mai știu eu unde și uită de tine. Cum să atragi?!


Becali cumpără jucători tineri, de potențial. Bravo lui! Încearcă! Ia de acolo, ia de dincolo. Viitorul creează jucători. CFR câștigă trofee. Dinamo ce vrea?! Din păcate, nu există o școală, măcar să dea credit tinerilor, să-i crească în câțiva ani, să le dea încredere, apoi să-și refacă brandul și să vândă bine.


- Ante Puljic, fundaș Dinamo



sursa: gsp.ro


Comentarii