Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Jucătorul român care l-a fermecat pe Mihai Bendeac




 Mihai Bendeac, juratul emisiunii iUmor de la Antena 1, vorbește despre pasiunea pentru sport, despre jucătorii pe care i-a admirat și face o comparație între Ilie Balaci și Nicolae Dobrin.


- Mihai, cine ți se pare cel mai bun jucător din toate timpurile?


- Răspunsul ar fi Messi.


- Dar...


- Dacă ar fi să spun care este cel mai mare jucător român din toate timpurile, în mod evident, Hagi! Însă în același timp, din ce-am apucat să văd, mie îmi place foarte mult Florea Dumitrache.


- Interesantă opinie.


- Dacă Florea Dumitrache ar fi avut cu adevărat o carieră profesionistă, dacă ajungea la o echipă mare, cred că putea să fie cel mai mare fotbalist român din toate timpurile.


- Peste Balaci, de exemplu?


- Balaci s-a retras foarte repede, a avut accidentarea și n-a mai existat o carieră pentru el. Dobrin, în schimb, a jucat mai mult, dar, din păcate, pentru că așa erau vremurile și pentru că nu-și dorea să ajungă într-o zonă profesionistă, nu și-a dat cu adevărat interesul. În orice caz, Dobrin a făcut mai multe decât a făcut Balaci.


- Lumea e împărțită.


- Dobrin a câștigat două campionate cu FC Argeș, la două vârste diferite, iar echipa lor era sub a Craiovei Maxima. Oricum, fotbalul s-a modificat enorm! 


Mă uitam la niște imagini de la Campionatul Mondial din 1974 și e incredibil să vezi cât durează de când o pasă pleacă până în momentul în care ajunge la jucător și cât timp are să se gândească ce face cu mingea. În ziua de astăzi e altfel.



sursa: gsp.ro

Comentarii