Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Jucătorul român care l-a fermecat pe Mihai Bendeac
 Mihai Bendeac, juratul emisiunii iUmor de la Antena 1, vorbește despre pasiunea pentru sport, despre jucătorii pe care i-a admirat și face o comparație între Ilie Balaci și Nicolae Dobrin.


- Mihai, cine ți se pare cel mai bun jucător din toate timpurile?


- Răspunsul ar fi Messi.


- Dar...


- Dacă ar fi să spun care este cel mai mare jucător român din toate timpurile, în mod evident, Hagi! Însă în același timp, din ce-am apucat să văd, mie îmi place foarte mult Florea Dumitrache.


- Interesantă opinie.


- Dacă Florea Dumitrache ar fi avut cu adevărat o carieră profesionistă, dacă ajungea la o echipă mare, cred că putea să fie cel mai mare fotbalist român din toate timpurile.


- Peste Balaci, de exemplu?


- Balaci s-a retras foarte repede, a avut accidentarea și n-a mai existat o carieră pentru el. Dobrin, în schimb, a jucat mai mult, dar, din păcate, pentru că așa erau vremurile și pentru că nu-și dorea să ajungă într-o zonă profesionistă, nu și-a dat cu adevărat interesul. În orice caz, Dobrin a făcut mai multe decât a făcut Balaci.


- Lumea e împărțită.


- Dobrin a câștigat două campionate cu FC Argeș, la două vârste diferite, iar echipa lor era sub a Craiovei Maxima. Oricum, fotbalul s-a modificat enorm! 


Mă uitam la niște imagini de la Campionatul Mondial din 1974 și e incredibil să vezi cât durează de când o pasă pleacă până în momentul în care ajunge la jucător și cât timp are să se gândească ce face cu mingea. În ziua de astăzi e altfel.sursa: gsp.ro

Comentarii