Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pe punctul de a fi eliberat din închisoare, Ioan Niculae plănuiește investiții la o altă echipă!




Ioan Niculae (66 de ani), patronul Astrei Giurgiu, ar putea fi eliberat din închisoare chiar vineri.


Apropiați ai omului de afaceri susțin că eliberarea condiționată a acestuia este aproape. Există o decizie în acest sens, luată de Judecătoria Medgidia în luna mai, la nici 3 luni după încarcerarea lui Niculae, iar până mâine apelul care să încheie speța s-ar putea întruni.


300-400

de milioane de euro. În jurul acestor cifre se încadrează averea actuală a lui Ioan Niculae, conform celui mai recent Top 300 Capital


Investește Ioan Niculae la Dinamo?

Surse apropiate magnatului susţin că după eliberarea din închisoare, Niculae va căuta să preia o altă echipă ca finanțator, fie din prima ligă, fie din a doua. Printre numele avansate se află și cel al lui Dinamo, mai ales că Niculae a avut simpatii dinamoviste în tinerețe, pe care le-a și recunoscut. 


Totuși, Dinamo nu este singura variantă pentru Niculae.


La noul club al lui Niculae ar urma să ajungă și Dani Coman, fostul colaborator al omului de afaceri la Astra, unde ex-portarul a fost președinte. În trecut, Coman s-a mai aflat pe lista lui Dinamo în câteva rânduri, dar mutarea nu s-a concretizat.


Există discuții pe care le am în fotbalul românesc, dar vreau să le analizez bine. Cred că într-o săptămână voi lua decizia finală, voi anunța ce voi face.


- Dani Coman, pe 29 mai


sursa: gsp.ro



Comentarii