Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Pe punctul de a fi eliberat din închisoare, Ioan Niculae plănuiește investiții la o altă echipă!
Ioan Niculae (66 de ani), patronul Astrei Giurgiu, ar putea fi eliberat din închisoare chiar vineri.


Apropiați ai omului de afaceri susțin că eliberarea condiționată a acestuia este aproape. Există o decizie în acest sens, luată de Judecătoria Medgidia în luna mai, la nici 3 luni după încarcerarea lui Niculae, iar până mâine apelul care să încheie speța s-ar putea întruni.


300-400

de milioane de euro. În jurul acestor cifre se încadrează averea actuală a lui Ioan Niculae, conform celui mai recent Top 300 Capital


Investește Ioan Niculae la Dinamo?

Surse apropiate magnatului susţin că după eliberarea din închisoare, Niculae va căuta să preia o altă echipă ca finanțator, fie din prima ligă, fie din a doua. Printre numele avansate se află și cel al lui Dinamo, mai ales că Niculae a avut simpatii dinamoviste în tinerețe, pe care le-a și recunoscut. 


Totuși, Dinamo nu este singura variantă pentru Niculae.


La noul club al lui Niculae ar urma să ajungă și Dani Coman, fostul colaborator al omului de afaceri la Astra, unde ex-portarul a fost președinte. În trecut, Coman s-a mai aflat pe lista lui Dinamo în câteva rânduri, dar mutarea nu s-a concretizat.


Există discuții pe care le am în fotbalul românesc, dar vreau să le analizez bine. Cred că într-o săptămână voi lua decizia finală, voi anunța ce voi face.


- Dani Coman, pe 29 mai


sursa: gsp.roComentarii