Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






In felul acesta Dinamo e condamnată




Se vorbește de insolvență la Dinamo,  pe de altă parte presa de ieri scria de niște datorii uriașe pe care le are Dinamo, doar la jucătorii spanioli aduși de Cortacero 1.350.000 de euro.


Ion Marin: "Nu mai înțelege nimeni nimic, pentru că acest Cortacero până la urmă a dispărut. Mai nou colaborează cu clubul și cu oamenii din club prin scrisori. Nu îl doare absolut de loc despre ceea ce se întâmplă la Dinamo. Din păcate Cortacero este se pare în legătură cu românul nostru care a condus atâți ani de zile și care a știut să-l vândă imediat acestui Cortacero. De domnul Negoiță vorbesc, dar în documente, păstrându-se acolo o frază care să spună că acțiunile nu se pot îndepărta fără acordul dansului, a lui Negoiță. 


Au fost oameni care au fost dispuși să investească bani și să cumpere acțiunile și nu au vrut sa le dea, nu s-a putut ajunge la o înțelegere. Ceea ce vor oamenii ăștia nu mai înțelege nimeni nimic. În felul acesta Dinamo e condamnată.


Eu vreau sa vă aduc aminte, că se scria și se spunea peste tot, că nu se semnează actele pană nu se termină auditul. S-a făcut audit sau nu, înainte de a se vinde clubul Dinamo?!


Cumpărătorul astă a știut ce cumpăra? Acum se ridică problema că sunt datorii uriașe, când naiba s-au făcut datoriile astea uriașe?!


Insolventa nu-ți asigură păstrarea lotului, pentru că jucătorii au un contract, iar în momentul în care vrei încerca să umbli la contract, trebuie sa fie de acord și jucătorii și nu cred ca toți jucătorii o să fie de acord să semneze o diminuare de salariu foarte mare și atunci Dinamo este obligată." a spus Ion Marin


Ce nu a luat în calcul Ion Marin, este faptul că dacă un creditor majoritar decide că renunță  la 60% din datoriile pe care le are societatea fată de el, toată lumea trebuie să renunțe pentru ca asa a spus creditorul majoritar. 



Stire de pe inregistrarea noastră video de la Pro X

Comentarii