Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Dinamo a plecat in Turcia cu un lot plin de tineri

 




Update: 08:22

Dinamo a ajuns la Bolu si se va caza la hotelul: "Bolu Koru Hotels" și va continua programul de pregătire stabilit de staff-ul tehnic cu două antrenamente în fiecare zi până la meciul amical cu Galatasaray. Duelul cu Galatasaray se va disputa duminică, 27 iunie (ora 18:00), la Florya, în cantonamentul vicecampioanei Turciei.


Dinamo a plecat în Turcia cu un lot plin de tineri. Dusan Uhrin i-a cunoscut pe drum.

Duminica se joacă un amicalul de lux, Dinamo vs. Galatasaray.


Dinamo a pornit spre cantonamentul din Turcia,  Dusan Uhrin cunoaște doar jumătate din jucători.


- Deian Sorescu: "Jumătate de autocar este cu jucători noi și copii să zic așa, e foarte greu, pentru că ai nevoie și de jucători cu experiența și de jucători care știu ce înseamnă și ca să joci la evitarea retrogradării trebuie să reziști la presiune. E dureros pentru ca am fost mințiți de ceva timp, unii s-au înțeles la cele noi înțelegeri cu DDB-ul și nu s-a respectat nimic."


- Dusan Uhrin: "Ma voi uita după jucătorii tineri acolo. Acesta este motivul pentru care facem cantonamentul în Turcia, pentru că trebuie să încercăm să scăpam din situația în care suntem.  


- Steliano Filip: "Eu am spus și când am venit în ianuarie, nu am venit pentru bani la Dinamo, dar nu poți să o duci la nesfârșit așa. "



Stire de pe inregistrarea noastră video de la stirile Digi Sport


Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. „Amical cu Galatasaray, la Florya, pe 27 iunie!

      Ștergere
    2. Corect este asa: Dinamo va ajunge la Bolu si se va caza la hotelul: "Bolu Koru Hotels" și va continua programul de pregătire stabilit de staff-ul tehnic cu două antrenamente în fiecare zi până la meciul amical cu Galatasaray. Duelul cu Galatasaray se va disputa duminică, 27 iunie (ora 18:00), la Florya, în cantonamentul vicecampioanei Turciei.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu