Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Probleme la reunirea lui Dinamo: „câinii” nu mai au doctor! Doi jucatori de baza absenti

 
Dinamo va trebui să-și caute doctor. Liviu Batineanu a suferit o intervenție chirurgicală și, în plus, are aproape jumătate de an de când este neplătit, astfel că nu a venit azi la reunirea echipei. 


El a activat vreme de 20 de ani, cu o scurta pauză de câteva luni, la formația din Ștefan cel Mare.Miercuri, la ora 8:00, este programată vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS), Dinamo urmând să-și continue antrenamentele la Săftica până pe 20 iunie.Mijlocașii Diego Fabbrini și Janusz Gol nu s-au prezentat la reunirea lotului de astăzi. Aceștia au notificat clubul prin case de avocatură din Italia, respectiv Polonia, fiind nemulțumiți de faptul că nu și-au primit restanțele salariale cuvenite. 


Chiar dacă mai au un an de contract, cei doi și-au depus memorii pentru a deveni jucători liberi de contract.


Lotul lui Dinamo prezent la reunire

Mihai Esanu, Ştefan Fara, Denis Oncescu (portari);

Constantin Nica, Ante Puljic, Florin Bejan, Andrei Radu, Marco Ehmann, Deniz Giafer (fundași);

Paul Anton, Alexandru Răută, Vlad Achim, Giani Crețu, Ahmed Bani, Valentin Borcea, Antonio Bordusanu, Dragos Penescu, Andrei Florescu (mijlocași) 

Adam Nemec, Robert Moldoveanu, Andreas Mihaiu, Mihai Neicutescu, Cătalin Măgureanu (atacanți) 

Deian Sorescu (România), Ricardo Grigore (România U23) și Steliano Filip (recuperare) au fost învoiți pana pe 20 Iunie, iar Ionut Şerban, operat, are program separat de recuperare

Diego Fabbrini și Janusz Gol au lipsit la reunirea lotuluisursa: gsp.ro

Comentarii