Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






HANDBA |. Plus de forță în defensivă: internaționalul român Robert Militaru, doi ani la Dinamo!





 Plus de forță în defensivă: internaționalul român Robert Militaru, doi ani la Dinamo!

CS Dinamo anunță un nou transfer în vederea noului sezon competițional, perfectat de stafful managerial al echipei campioane la handbal, alături de antrenorul Xavier Pascual. Internaționalul român Robert Militaru, unul dintre cei mai valoroși apărători din Liga Zimbrilor, a semnat cu Dinamo.

În vârstă de 27 de ani, Robert Militaru vine să întărească defensiva campioanei în următoarele două sezoane. El va lucra cu Xavier Pascual, antrenorul care l-a convocat pentru prima dată la echipa națională a României, în 2016. ”Mă bucur că mi s-a oferit șansa de a mă alătura celei mai bune echipe din România, chiar dacă mi-a fost greu să mă despart de echipa la care am jucat opt ani. Prin venirea la Dinamo consider că am făcut un pas înainte și sunt foarte bucuros de alegerea făcută. Sunt sigur că vom face performanță în continuare și vom aduce multe bucurii suporterilor”, a declarat Robert Militaru (1,96 metri, 100 kg).

Pană în prezent au fost anunțate următoarele transferuri în vederea noului sezon competițional: Cedric Sorhaindo (pivot / Franța), Kamel Alouini (coordonator / Tunisia), Christian Dissinger (inter stânga / Germania), Alex Pascual Garcia (extremă stânga / Spania), Ahmed Khairy (coordonator / Egipt), Robert Militaru (inter stânga / România), Raul Nantes Campos (inter stânga / Brazilia). Mentioneaza csdinamo

Lista cu jucători pentru noul sezon nu s-a închis, iar zilele următoare vor mai fi anunțate transferuri care să dea și mai multă forță echipei.




Comentarii