Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo a pus ochii pe un fost jucator al FCSB-ului. "Cred că i-ar plăcea"

 Dinamo a pus ochii pe un fost jucător al FCSB-ului, este vorba despre Mihai Răduţ ramas liber de contract dupa despartirea de Astra Giurgiu.


Dinamo are interdictie sa cumpere jucatori si cauta fotbalisti liberi de contract. 


Mihai Răduţ este una dintre țintele alb-roșilor în aceasta vară. Fost jucător la FCSB, nu ar avea nicio problemă sa îmbrace tricoul marii rivale și sa-și facă familia fericită. 


- Mihai Răduţ: "Tata este dinamovist de mic, simpatizează cu Dinamo, cred că i-ar plăcea, numai că este o problemă în momentul de fată, știți și voi ce se întâmplă la Dinamo."


Mijlocașul de 31 de ani le-a cerut timp de gândire șefilor din Ștefan cel Mare.


- Mihai Răduţ: "E vorba de Dinamo, e un club mare, e păcat să dispară, dar momentan trebuie să așteptam să vedem ce se întâmplă, pentru că nu știm care este situația patronatului."


Răduţ s-a despărțit de Astra, după ce echipa din Giurgiu a retrogradat în liga a doua. Stire transcrisă de pe inregistrarea noastră video de la stirile Digi Sport

sursa foto: telekomsport.ro


Comentarii

Trimiteți un comentariu