Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Reprezentanții cluburilor britanice s-au interesat de un „tricolor”

 Deian Sorescu (23 de ani) a avut o prestație solidă contra Angliei, în eșecul 0-1, iar reprezentanții diverselor grupări din Albion și impresari i-au chestionat pe oficialii FRF despre viața și cariera dinamovistului.Deian Sorescu a debutat la prima reprezentativă, fiind integralist cu Georgia (1-2) și bifând 66 de minute cu Anglia (0-1). Bănățeanul va merge câteva zile în vacanță, după care va face joncțiunea cu lotul dinamovist, care reîncepe antrenamentele de marțea viitoare. Jucătorul nu va sosi de la început. Urmează să decidă momentul revenirii în aceste zile, cu Dusan Uhrin și cu conducerea clubului.


Deian Sorescu, remarcat după Anglia - România

Căpitan al "câinilor", fotbalistul de bandă dreaptă a debutat în această lună iunie în tricoul primei reprezentative și a avut 66 de minute apreciate contra naționalei Angliei, fiind remarcat nu doar de specialiștii din România, ci și de reprezentanții unor grupări din primele două ligi din Albion.


Oficialii naționalei au fost întrebați de actualul dinamovist, care mai are doi ani contract cu clubul din Ștefan cel Mare. Diverși alți scouteri britanici s-au interesat de fotbalistul care în 2020 era pe lista unor formații din Bundesliga. Sorescu va trebui să revină la antrenamentele roș-albilor, apoi orice formație ce va dori să discute despre Deian trebuie să negocieze cu oficialii bucureșteni. 


El avea o hârtie oficială de un milion de euro, un preț considerat piperat de reprezentanții fotbalistului, dar cei din Ștefan cel Mare nu ar vrea să cedeze, având în vedere prin ce probleme mari trece clubul. Ar mai putea exista și o variantă de compromis: 500.000 de euro plus 25 la sută dintr-un transfer ulterior. 


8 goluri în 42 de meciuri

a reușit Sorescu în ediția precedentă pentru Dinamo, mai având și 10 assist-urisursa: gsp.ro

Comentarii