Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Reprezentanții cluburilor britanice s-au interesat de un „tricolor”

 



Deian Sorescu (23 de ani) a avut o prestație solidă contra Angliei, în eșecul 0-1, iar reprezentanții diverselor grupări din Albion și impresari i-au chestionat pe oficialii FRF despre viața și cariera dinamovistului.



Deian Sorescu a debutat la prima reprezentativă, fiind integralist cu Georgia (1-2) și bifând 66 de minute cu Anglia (0-1). Bănățeanul va merge câteva zile în vacanță, după care va face joncțiunea cu lotul dinamovist, care reîncepe antrenamentele de marțea viitoare. Jucătorul nu va sosi de la început. Urmează să decidă momentul revenirii în aceste zile, cu Dusan Uhrin și cu conducerea clubului.


Deian Sorescu, remarcat după Anglia - România

Căpitan al "câinilor", fotbalistul de bandă dreaptă a debutat în această lună iunie în tricoul primei reprezentative și a avut 66 de minute apreciate contra naționalei Angliei, fiind remarcat nu doar de specialiștii din România, ci și de reprezentanții unor grupări din primele două ligi din Albion.


Oficialii naționalei au fost întrebați de actualul dinamovist, care mai are doi ani contract cu clubul din Ștefan cel Mare. Diverși alți scouteri britanici s-au interesat de fotbalistul care în 2020 era pe lista unor formații din Bundesliga. Sorescu va trebui să revină la antrenamentele roș-albilor, apoi orice formație ce va dori să discute despre Deian trebuie să negocieze cu oficialii bucureșteni. 


El avea o hârtie oficială de un milion de euro, un preț considerat piperat de reprezentanții fotbalistului, dar cei din Ștefan cel Mare nu ar vrea să cedeze, având în vedere prin ce probleme mari trece clubul. Ar mai putea exista și o variantă de compromis: 500.000 de euro plus 25 la sută dintr-un transfer ulterior. 


8 goluri în 42 de meciuri

a reușit Sorescu în ediția precedentă pentru Dinamo, mai având și 10 assist-uri



sursa: gsp.ro

Comentarii