Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a intrat iar în zona de risc

 




Mesajul transmis în interiorul DDB

„Urmează o perioadă cu turbulențe majore la Dinamo. Jucătorii își depun memorii, Uhrin are nevoie să audă soluții din partea conducerii, clubul are interzis la transferuri. Soluțiile nu pot veni decât dinspre DDB, din păcate. Suntem singurii care ținem clubul în viață și nu ne putem permite să ne oprim. În momentul în care o facem, Dinamo moare!


Memoriile depuse sunt normale, jucătorii au familii, unii sunt pe final de carieră, așa că așteaptă măcar un salariu. În cazul în care clubul nu îl poate plăti, vor să devină liberi de contract, pentru a-și putea câștiga pâinea în altă parte. Acesta este sfatul primit de la impresari, în majoritatea cazurilor. Riscăm să pierdem jucători pe care putem lua bani din transferuri. TREBUIE SĂ EVITĂM ACEST LUCRU CU ORICE PREȚ!


E obligatoriu să REZISTĂM până intră următoarea tranșă din drepturi TV sau până reușim un transfer! DDB caută soluții, batem în continuare la uși! Din fericire, prețul este doar 5 LEI, costul unui bilet, vitală este implicarea!


Timpul a trecut, așa că Dinamo a intrat iar în zona de risc. Dacă nu reușim să achităm măcar un salariu, jucători importanți vor fi declarați liberi de contract. Mai mult decât atât, riscăm să îl pierdem și pe Uhrin, pentru că nu ar mai avea jucători pe care să se bazeze! DDB depune eforturi pentru a reuși să deblocăm și transferurile! Atenție! Nu trebuie să ne panicăm, ci doar să ne facem datoria de suporteri în continuare”, se arată în mesajul transmis în DDB. 




Comentarii