Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo vrea să transfere de la Astra

 


Dinamo vrea să-l transfere pe Robert Riza de la Astra


Sunt mişcări de trupe la Dinamo Bucureşti, înaintea noului sezon. “Câinii” vor să transfere un fundaş de la Astra, dar se luptă pentru semnătură cu alte trei echipe din Liga 1. Fotbalistul Astrei mai are oferte si de la FC Voluntari, Academica Clinceni si FC Arges


Pentru noul sezon, Dusan Uhrin l-ar putea avea la dispoziţie pe tânărul de 22 de ani Robert Riza. Fotbalistul de picior stâng poate acoperi două posturi, fundaş stânga şi atacant lateral dreapta, iar în ultimul sezon a jucat la Astra, pentru care a avut opt apariţii.


Totusi, mutarea lui Riza la clubul din Bucuresti e complicata. Alb-rosii nu au voie sa faca transferuri, interdictie dictata de UEFA, din cauza restantelor salariale fata de Isma Lopez.


Să zicem că sunt 5-6 jucători care au terminat contractul: Morsay, Kongshavn, Nepomuceno, Albentosa, Bejan și să vedem, cam pe aici am fi.


sursa: telekomsport.ro

Comentarii