Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce jucător primește Uhrin: ”Muncește foarte mult”

 




Dinamo îl va aduce în vară pe Andrei Florescu, jucător care a fost împrumutat în sezonul precedent la Metaloglobus, în Liga 2.


”Câinii” vor să vadă în ce măsură se vor baza pe el în următorul an, mai ales că acesta are 19 ani și poate fi o soluție pentru regula U21. Gabriel Manu, fostul antrenor de la Metaloglobus, a vorbit pentru Digi Sport despre puștiul care se va alătura lotului condus de Dusan Uhrin.


Andrei Florescu, variantă U21 pentru Dinamo! Revine și Mihai Neicuțescu

„Este un copil muncitor, serios, profesionist. Problema lui numărul 1 este la finalizare, dar cred că poate rezolva această problemă dacă va avea meciuri în picioare. El este conștient de această problemă, muncește foarte mult. Cred că va ajunge fotbalist, își dorește, și poate ajuta Dinamo”, a spus tehnicianul lui Metaloglobus despre jucătorul care evoluează pe postul de mijlocaș, în banda stângă.


Pe lângă Florescu, Dinamo îl va readuce și pe Mihai Neicuțescu. Acesta revine după împrumutul de la Chindia, unde a evoluat sub formă de împrumut, după ce anul trecut, în septembrie, Cosmin Contra a ales să nu se mai bazeze pe el pentru că a încălcat regulamentul clubului și a participat la o petrecere.


Rămâne de văzut dacă șefii ”câinilor” vor ajunge la un acord cu cei de la Chindia pentru ca atacantul să vină mai devreme la Săftica. Conform înțelegerii, Neicuțescu este jucătorul Chindiei până pe data de 30 iunie.


Oricum, Neicuțescu nu mai este o soluție pentru regula U21, cum nici Mihai Eșanu, Robert Moldoveanu sau Andreas Mihaiu nu vor mai fi din sezonul următor. Ahmed Bani, Valentin Borcea, Marco Ehmann, Cătălin Măgureanu și Geani Crețu sunt variantele pe care Dusan Uhrin le are la dispoziție.


Mario Nicolae: ”Nu putem ține anumiți jucători de dragul de a o face!”

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a dezvăluit, într-o intervenție la Digi Sport Special, ce urmează pentru clubul din ”Ștefan cel Mare” în următoarea perioadă.


”Exact cum v-am spus, vom avea discuții cu jucătorii, le vom spune realitatea. E clar că vom face eforturi pentru a păstra anumiți jucători și să putem să avem calitate sportivă. Vom face analize amănunțite.


Dar, ca să supraviețuim, depindem de buget. Nu putem ține anumiți jucători de dragul de a o face și apoi să-i plătești la o lună, două sau trei”, a spus Mario Nicolae


Foto: Sport Pictures

sursa: digisport.ro

Comentarii