Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce jucător primește Uhrin: ”Muncește foarte mult”

 
Dinamo îl va aduce în vară pe Andrei Florescu, jucător care a fost împrumutat în sezonul precedent la Metaloglobus, în Liga 2.


”Câinii” vor să vadă în ce măsură se vor baza pe el în următorul an, mai ales că acesta are 19 ani și poate fi o soluție pentru regula U21. Gabriel Manu, fostul antrenor de la Metaloglobus, a vorbit pentru Digi Sport despre puștiul care se va alătura lotului condus de Dusan Uhrin.


Andrei Florescu, variantă U21 pentru Dinamo! Revine și Mihai Neicuțescu

„Este un copil muncitor, serios, profesionist. Problema lui numărul 1 este la finalizare, dar cred că poate rezolva această problemă dacă va avea meciuri în picioare. El este conștient de această problemă, muncește foarte mult. Cred că va ajunge fotbalist, își dorește, și poate ajuta Dinamo”, a spus tehnicianul lui Metaloglobus despre jucătorul care evoluează pe postul de mijlocaș, în banda stângă.


Pe lângă Florescu, Dinamo îl va readuce și pe Mihai Neicuțescu. Acesta revine după împrumutul de la Chindia, unde a evoluat sub formă de împrumut, după ce anul trecut, în septembrie, Cosmin Contra a ales să nu se mai bazeze pe el pentru că a încălcat regulamentul clubului și a participat la o petrecere.


Rămâne de văzut dacă șefii ”câinilor” vor ajunge la un acord cu cei de la Chindia pentru ca atacantul să vină mai devreme la Săftica. Conform înțelegerii, Neicuțescu este jucătorul Chindiei până pe data de 30 iunie.


Oricum, Neicuțescu nu mai este o soluție pentru regula U21, cum nici Mihai Eșanu, Robert Moldoveanu sau Andreas Mihaiu nu vor mai fi din sezonul următor. Ahmed Bani, Valentin Borcea, Marco Ehmann, Cătălin Măgureanu și Geani Crețu sunt variantele pe care Dusan Uhrin le are la dispoziție.


Mario Nicolae: ”Nu putem ține anumiți jucători de dragul de a o face!”

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a dezvăluit, într-o intervenție la Digi Sport Special, ce urmează pentru clubul din ”Ștefan cel Mare” în următoarea perioadă.


”Exact cum v-am spus, vom avea discuții cu jucătorii, le vom spune realitatea. E clar că vom face eforturi pentru a păstra anumiți jucători și să putem să avem calitate sportivă. Vom face analize amănunțite.


Dar, ca să supraviețuim, depindem de buget. Nu putem ține anumiți jucători de dragul de a o face și apoi să-i plătești la o lună, două sau trei”, a spus Mario Nicolae


Foto: Sport Pictures

sursa: digisport.ro

Comentarii