Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Nedelcearu a fost făcut fascist pentru că nu a îngenuncheat!

 


Ionuț Nedelcearu, 25 de ani, unul dintre cei doi „tricolori” care au rămas în picioare, refuzând mesajul mișcării Black Lives Matter, la fel ca Stanciu, a fost pus la zid la rețelele de socializare.UPDATE 16:20 - Nedelcearu își explică poziția

Prin intermediul rețelelor de socializare, Ionuț Nedelcearu a explicat de ce a refuzat să îngenuncheze înaintea meciului cu Anglia. 


Din moment ce am aflat că refuzul meu de a îngenunchea înainte de meciul amical dintre Anglia și țara mea a provocat comentarii negative care m-au ofensat ca persoană, aș vrea să clarific că nu sunt rasist și că urăsc toate tipurile de rasism și discriminare, ceea ce este cunoscut de către toți cei care mă știu personal și ca fotbalist. 


Nu am simțit că trebuie să îngenunchez doar dintr-o simplă obligație. Viziunea mea și atitudinea în privința vieții sunt că mesajele pe care noi, ca membrii ai societății, trebuie să le trimitem împotriva rasismului, ar trebui să fie mai clare și să vizeze toate manifestările de rasism pe care le experimentăm în viețile noastre. 


Din punctul meu de vedere, este mai degrabă ipocrit să credem că ne îndeplinim datoria împotriva rasismului doar prin simpla respectare a ordinului de a îngenunchea! 


- Instagram @ nedelcearu.ionut


Nedelcearu a fost făcut fascist pentru că nu a îngenuncheat

Înaintea meciului de la Middlesbrough, duminică, toți jucătorii au îngenuncheat, în semn de susținere a campaniei Black Lives Matter (mișcare care a luat amploare după uciderea lui George Floyd, la Minneapolis, pe 25 mai 2020). Cu două excepții: Nicolae Stanciu (Slavia Praga) și Ionuț Nedelcearu (AEK Atena).

Unii fani ai lui AEK Atena au cerut clubului să-l dea afară pe Nedelcearu

După meci, Stanciu a comentat situația la ProX: „Am procedat la fel și cu Slavia, în «sferturile» Europa League, cu Arsenal, mi se pare normal. Colegul meu de la Slavia a fost suspendat 10 etape fără nicio probă, doar că s-a presupus că ar fi spus acel cuvânt pe care nu îl pot rosti acum. Nu cred că asta e soluția".


În Grecia s-au aprins spiritele, Nedelcearu fiind atacat violent pe rețelele de socializare. Chiar și mulți fani ai lui AEK l-au pus la zid. Unii l-au acuzat de fascism și au cerut clubului să fie concediat.


Directorul tehnic al clubului l-a sunat pe Nedelcearu

Stoperul în vârstă de 25 de ani, din 2020 la AEK, a fost sunat încă de duminică seară de Panagiotis Kone, directorul tehnic al grupării ateniene, care i-a cerut explicații. 


Potrivit site-ului enwsi.gr, foarte apropiat de galben-negri, Nede ar fi fost foarte surprins de reacțiile declanșate împotriva lui în Grecia. L-a anunțat pe Kone că va da o declarație în care va clarifica poziția sa. I-a zis însă oficialului că nu crede că îngenuncherea înaintea meciului lansează un mesaj anti-rasism clar, susținând că mesajul trebuie să fie mai limpede.sursa: gsp.roComentarii