Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Sorescu, la mare căutare: ”Mai multe echipe doresc să-l transfere”

 



Deian Sorescu (23 de ani), convocat în premieră la echipa națională, ia în calcul plecarea de la Dinamo în această vară. Clubul i-a dat o hârtie care îi permite să plece pentru o anumită sumă, care să mai acopere din datoriile ”câinilor”.


Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, l-a lăudat pe Sorescu pentru prestația din meciul cu Georgia și spune că există interes pentru mijlocașul dinamovist din partea cluburilor din străinătate. Momentan, conducerea nu a purtat discuții cu Sorescu legat de o posibilă mutare.


Mario Nicolae: ”Există echipe din străinătate care doresc să-l transfere pe Sorescu”

„Nu s-a mai discutat nimic cu Deian legat de subiectul unui posibil transfer în străinătate în această vară. Nu există niciun fel de tensiuni între el, conducere sau fanii lui Dinamo București. Suntem mândri că a fost convocat la Naționala de seniori a României și este de apreciat evoluția lui din meciul cu Georgia. Cu siguranță o să devină un jucător de bază al naționalei în viitor.


Există mai multe echipe din străinătate care doresc să îl transfere pe Deian Sorescu, orice antrenor și club și-ar dori un jucător cu astfel de calități. Este foarte devreme să vorbim despre plecarea lui Deian din moment ce toate echipele sunt în vacanță”, a spus Mario Nicolae.


„În urma ultimelor două sezoane bune făcute de Deian, e normal să se gândească să prindă un transfer bun la o echipă din străinătate. Este visul fiecărui jucător să ajungă să joace în campionate puternice din Europa.


Din păcate, este adevărat că Dinamo în ultimii ani nu a reușit să obțină trofee, dar este clar că acest club l-a ajutat foarte mult în carieră”, a mai spus Mario Nicolae.



sursa: digisport.ro

Comentarii