Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Sorescu, la mare căutare: ”Mai multe echipe doresc să-l transfere”

 Deian Sorescu (23 de ani), convocat în premieră la echipa națională, ia în calcul plecarea de la Dinamo în această vară. Clubul i-a dat o hârtie care îi permite să plece pentru o anumită sumă, care să mai acopere din datoriile ”câinilor”.


Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, l-a lăudat pe Sorescu pentru prestația din meciul cu Georgia și spune că există interes pentru mijlocașul dinamovist din partea cluburilor din străinătate. Momentan, conducerea nu a purtat discuții cu Sorescu legat de o posibilă mutare.


Mario Nicolae: ”Există echipe din străinătate care doresc să-l transfere pe Sorescu”

„Nu s-a mai discutat nimic cu Deian legat de subiectul unui posibil transfer în străinătate în această vară. Nu există niciun fel de tensiuni între el, conducere sau fanii lui Dinamo București. Suntem mândri că a fost convocat la Naționala de seniori a României și este de apreciat evoluția lui din meciul cu Georgia. Cu siguranță o să devină un jucător de bază al naționalei în viitor.


Există mai multe echipe din străinătate care doresc să îl transfere pe Deian Sorescu, orice antrenor și club și-ar dori un jucător cu astfel de calități. Este foarte devreme să vorbim despre plecarea lui Deian din moment ce toate echipele sunt în vacanță”, a spus Mario Nicolae.


„În urma ultimelor două sezoane bune făcute de Deian, e normal să se gândească să prindă un transfer bun la o echipă din străinătate. Este visul fiecărui jucător să ajungă să joace în campionate puternice din Europa.


Din păcate, este adevărat că Dinamo în ultimii ani nu a reușit să obțină trofee, dar este clar că acest club l-a ajutat foarte mult în carieră”, a mai spus Mario Nicolae.sursa: digisport.ro

Comentarii