Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo își caută sponsori

 „Închiriază o palmă de tricou și toată lumea va vorbi despre tine și despre afacerea ta. Începând cu noi. Iată câteva motive pentru ca logo-ul afacerii tale să apară pe tricourile lui Dinamo și pe toate panourile publicitare de la stadion: 


- Orice s-ar întâmpla în fotbalul de la noi, la orice echipă, că să se vândă știrea, trebuie să apară și tricoul lui Dinamo într-o poză.- Indiferent de locul pe care se află, despre Dinamo se vorbește cel mai mult.


- Avem cei mai creativi suporteri. Oriunde se va vorbi despre ei, se va auzi și de numele firmei tale.- Tricoul lui Dinamo este cel mai vândut și este purtat cu mândrie de zeci de mii de suporteri din țară și din diaspora.


- Tricoul lui Dinamo a fost îmbrăcat de Cătălin Hîldan, Lucescu, Dudu Georgescu, Dinu, Rednic, Andone, Mateuț, Dănciulescu, Mulțescu, Orac, Ion Marin, Mișa Klein, Patrick Ekeng, Moraru, Raducioiu, Sabău, Cheran, frații Nunweiller și multe nume uriașe ale fotbalului românesc.-


 Dinamo este clubul cu cei mai mulți suporteri în mediul urban, acolo unde publicitatea contează cel mai mult


- Dinamo are cei mai mulți suporteri cu studii superioare și suporteri în zona business, adică cei mai importanți consumatori de publicitate.- Dinamo are cel mai dezvoltat program socios din Estul Europei, cu peste 15.000 de membri cotizanți, sensibili la orice marcă sau nume asociat cu clubul"

- comunicat Dinamo


Comentarii