Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Încercăm să mai vindem și alți jucători, doar pentru a supraviețui

 PENTRU CĂ TREBUIE SĂ FIȚI INFORMAȚI despre lucrurile care se întâmplă în cadrul clubului, vă comunicăm că astăzi au intrat 50.000€ din vânzarea juniorului Lăcătuș. 

Situația în care se află clubul a dus la acceptarea acestei oferte. 

Da, nu este deloc o veste bună. Este cât se poate de tristă și toate acuzațiile care vor curge în comentarii sunt motivate. 

Tot astăzi, din acești 50.000€ au fost plătite salariile restante ale antrenorilor de la Centrul de Copii și Juniori și jucătorii de la Dinamo 2. 

Altfel, exista riscul să pierdem și alți jucători care și-ar fi depus memoriu. 

Trebuie să fim sinceri cu voi: Ne aflăm într-o situație foarte delicată. Încercăm să mai vindem și alți jucători, doar pentru a supraviețui. 

Drepturile tv vor intra după reluarea campionatului și până atunci Dinamo are nevoie de bani pentru a-și contiunua activitatea. 

Mai avem o ofertă de 200.000€ pentru un junior. De data aceasta din străinătate. Vă ținem la curent dacă se concretizează. 

O sursă care ne-ar putea ajuta să rămânem pe linia de plutire sunt biletele virtuale: https://www.bilete.ro/sustine-programul-ddb/

Dacă fiecare din noi ar lua câte 1 bilet, adică ar sacrifica 5 lei, nu ar mai exista riscul să pierdem jucători. 

Nu cred că există vreun dinamovist care nu ar renunța la 5 LEI, PENTRU A NU RENUNȚA LA DINAMO.

Trebuie doar să conștientizăm că situația este groasă rău. Așa cum nu a mai fost niciodată. 

Dinamo va continua să crească jucători de valoare și sperăm că, într-o zi, acești copii vor readuce Dinamo acolo unde îi este locul. 

Dar ca să aibă șansa de a juca pentru acest club, noi trebuie să-l ținem în viață ACUM.sursa foto: gsp.ro

Comentarii