Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Răspunsul lui Dani Coman, despre o posibilă venire la Dinamo alături de Ioan Niculae

 Fostul președinte al celor de la Astra Giurgiu, Dani Coman, a vorbit despre posibilitatea de a ajunge alături de Ioan Nicolae la Dinamo!

La scurt timp după ce giurgiuvenii au retrogradat în eșalonul secund al României, Dani Coman a decis să își încheie conturile cu formația la care a activat în ultimii ani. Acum, fostul portar este liber de angajament și se află în căutarea unui proiect serios în care să se implice.

Potrivit ultimelor informații, Ioan Niculae, patronul Astrei, intenționează să preia o altă echipă din Liga 1, iar primul nume vehiculat a fost cel al lui Dinamo. Afaceristul ar urma să îl coopteze și pe Dani Coman în viitorul proiect, iar fostul goalkeeper a oferit o primă reacție în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, în legătură cu acest aspect.


Nu am mai vorbit cu domnul Niculae de două săptămâni. Nu știu nimic de intențiile dumnealui. La puterea financiară și la plăcerea pe care o are pentru fotbal, ar putea să preia orice echipă din Liga 1. Din punct de vedere profesional, nu am luat nicio decizie legată de ce voi face în viitor. Vreau să analizez bine, să mă odihnesc după un an greu și pe urmă, să iau cea mai bună decizie”, a declarat Dani Coman, în pentru Realitatea Sportivă


sursa foto: gsp.roComentarii