Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Se întâmplă și la noi lucruri pozitive

 


Mario Nicolae, directorul sportiv al lui Dinamo, a anunțat că alb-roșiii vor disputa un meci amical în compania celor de la Galatasaray. Dinamoviștii continuă tradiția amicalelor de lux. După ce au înfruntat Dinamo Kiev în martie, meci pierdut la scor de neprezentare, 0-3, „câinii roșii” vor da piept cu Galatasaray, vicecampioana Turciei, într-un alt duel de gală, care va avea loc în Istanbul. 


Dinamo - Galatasaray, pe 27 iunie

„Se întâmplă și la noi lucruri pozitive. La Dinamo s-a pus puțin accent pe infrastructură, pe baza de la Săftica. Încercăm să aducem baza la un nivel european. Pe 27 iunie, la ora 18:00, vom juca un meci amical cu Galatasaray, la baza lor de la Florya. Tocmai am perfectat un cantonament în zona montană din Bolu. 


Și cei de la Galatasaray se reunesc luni, vor începe preliminariile pentru cupele europene. Au acceptat propunerea mea. Ne-am bucurat foarte mult. Am vrut să îl facem și în martie, dar nu s-a putut. Noi încercăm!”, a spus Mario Nicolae la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport. 


Dinamo, într-o situație delicată

Până la meciul amical în compania clubului din Istanbul, Dinamo are de rezolvat probleme urgente. Echipa trăiește de pe o zi pe alta, angajații clubului și jucătorii se prezintă, teoretic, la reunire, săptămâna viitoare, însă nu se știe cine și cât timp va mai continua.


Salvarea pe termen scurt ar putea sosi de la o tranșă din drepturile TV, dar și din transferuri. Doar că aici există o neconcordanță între Dinamo și jucători.


Clubul a fixat prețuri considerate mari pentru fotbaliștii ce au intrat în atenția unor grupări, pe când cei în cauză și reprezentanții lor ar dori ca ei să plece gratis sau pe sume mult mai mici.


În plus, Dinamo a fost pedepsită drastic de FIFA: „câinii” nu au nici dreptul să legitimeze fotbaliști liberi! Antrenorul Dusan Uhrin jr. va reveni curând la București, dar nu știe dacă o să continue.sursa: gsp.ro


Comentarii