Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Se întâmplă și la noi lucruri pozitive

 






Mario Nicolae, directorul sportiv al lui Dinamo, a anunțat că alb-roșiii vor disputa un meci amical în compania celor de la Galatasaray. 



Dinamoviștii continuă tradiția amicalelor de lux. După ce au înfruntat Dinamo Kiev în martie, meci pierdut la scor de neprezentare, 0-3, „câinii roșii” vor da piept cu Galatasaray, vicecampioana Turciei, într-un alt duel de gală, care va avea loc în Istanbul. 


Dinamo - Galatasaray, pe 27 iunie

„Se întâmplă și la noi lucruri pozitive. La Dinamo s-a pus puțin accent pe infrastructură, pe baza de la Săftica. Încercăm să aducem baza la un nivel european. Pe 27 iunie, la ora 18:00, vom juca un meci amical cu Galatasaray, la baza lor de la Florya. Tocmai am perfectat un cantonament în zona montană din Bolu. 


Și cei de la Galatasaray se reunesc luni, vor începe preliminariile pentru cupele europene. Au acceptat propunerea mea. Ne-am bucurat foarte mult. Am vrut să îl facem și în martie, dar nu s-a putut. Noi încercăm!”, a spus Mario Nicolae la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport. 


Dinamo, într-o situație delicată

Până la meciul amical în compania clubului din Istanbul, Dinamo are de rezolvat probleme urgente. Echipa trăiește de pe o zi pe alta, angajații clubului și jucătorii se prezintă, teoretic, la reunire, săptămâna viitoare, însă nu se știe cine și cât timp va mai continua.


Salvarea pe termen scurt ar putea sosi de la o tranșă din drepturile TV, dar și din transferuri. Doar că aici există o neconcordanță între Dinamo și jucători.


Clubul a fixat prețuri considerate mari pentru fotbaliștii ce au intrat în atenția unor grupări, pe când cei în cauză și reprezentanții lor ar dori ca ei să plece gratis sau pe sume mult mai mici.


În plus, Dinamo a fost pedepsită drastic de FIFA: „câinii” nu au nici dreptul să legitimeze fotbaliști liberi! Antrenorul Dusan Uhrin jr. va reveni curând la București, dar nu știe dacă o să continue.



sursa: gsp.ro


Comentarii