Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Leafă de 2.000 de lei pe lună la Dinamo!

 


Andrei Florescu, 19 ani, este unul dintre jucătorii tineri ce revin la Dinamo după împrumutul la altă echipă, el având un venit modic în Ștefan cel Mare.Andrei Florescu, 19 ani, este unul dintre tinerii jucători dinamoviști care se întorc de azi, la reunire, în "haită" după împrumut, extrema dreaptă evoluând în sezonul trecut la Metaloglobus, în liga secundă.


În ceea ce-l privește pe Florescu, el va avea o leafă de 2.000 de lei pe lună la Dinamo! 


"Este un copil exemplar. Chiar dacă atât timp cât a stat la Dinamo nu l-a băgat nimeni în seamă, Andrei a jucat fotbal de plăcere. Băga câte trei antrenamente pe zi, chiar îl mai certam uneori din această cauză. În afara pregătirii de la fotbal, făcea sală și înot. 


100.000 de euro

este cota lui Florescu pe transfermarkt


5.000 de euro

este plafonul maxim salarial pe care Dinamo vrea să-l instituie din acest mercatosursa: gsp.ro

Comentarii

  1. Câți fotbaliști vor rămâne la Dinamo pe contracte de 5000 de euro?Am zis fotbaliști,nu purtători de echipament sportiv!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu