Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Torje a explicat de ce nu se implică oamenii de afaceri

 
Dinamo rămâne echipa de suflet a lui Gabi Torje, jucător care este liber de contract, însă mijlocașul a recunoscut că nu a fost sunat de nimeni din Ștefan cel Mare.


Cel care a jucat timp de 5 sezoane pentru alb-roșii într-o perioadă de glorie știe de ce nimeni nu vine să investească la club.


”Foarte mulți oameni cu bani preferă să nu se mai implice în fotbal după Dosarul Transferurilor.


Vii să investești 7 milioane de euro ca să preiei pe Dinamo? Cu 7 milioane fac 7 blocuri și în doi ani am 20 de milioane în cont.


Gabi Torje: ”Cine vine la Dinamo trebuie să bage 14-15 milioane de euro”

Nici nu se știe care sunt datoriile reale la Dinamo. Acum are 500 de mii, pe urmă 8 milioane de euro!


La noi ce iei la Dinamo? Infrastructură au Viitorul, Sepsi, FCSB. Nu știm dacă Dinamo are baza de la Săftica.


Trebuie făcut un audit complet, asta durează. Cine vine trebuie să bage nu 8 milioane, ci 14-15 milioane, ca să ai și buget, să plătești și salarii.


Chiar dacă te bați la campionat, nu-ți garantează nimeni că ajungi în grupe unde scoți bani”, a declarat Gabi Torje la emisiunea Fotbal Club.


sursa: digisport.ro

Foto: Sport Pictures

Comentarii