Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Vezi cu ce jucatori discuta Dinamo puși pe liber

 Dinamo discută cu mai mulți dintre jucătorii puși pe liber, zilele trecute, de UTA, între care Neluț Roșu (27 de ani, mijlocaș central), Andrei Peteleu (28, fundaș dreapta) și Cristian Melinte (33, stoper), în încercarea de a întări ”haita”.


Deunăzi, UTA a pus pe liber aproape o echipă întreagă, stârnind reacții dure din partea fanilor "textiliști". Dinamo a privit de mai multă vreme către cei 11 jucători cu care arădenii au încheiat angajamentele și încearcă să convingă mai mulți fotbaliști de acolo să vină în Capitală și să îmbrace tricoul "câinilor".Dinamoviștii i-au mai avut în atenția lor în ultimii ani pe Roșu, Peteleu și Melinte.


Neluț Roșu a recunoscut în mai multe rânduri că și-a dorit să joace pentru Dinamo, însă de fiecare dată a intervenit ceva: ori un detaliu financiar, ori nu s-a definitivat un schimb cu Viitorul Constanța. 


Fost campion cu CFR Cluj în 2018 și 2019, Peteleu a fost dorit și în februarie 2021 în "haită", doar că atunci afacerea nu s-a mai perfectat, Andrei preferând să semneze cu "textiliștii". 


Cristi Melinte a fost jucătorul "câinilor" în 2009, iar din Ștefan cel Mare a plecat în Il Calcio, la Palermo, pentru suma de 600.000 de euro.


Adi Petre nu vrea, alți doi așteaptă
O altă poziție pe care bucureștenii caută jucători este cea de atacant. Uhrin ar vrea doi. În afara lui Mihai Neicuțescu, care revine după împrumutul la Chindia, "câinii" se uită și la ceea ce a dat UTA afară. Adrian Petre, 23 de ani, fost și la FCSB, iese din discuție, caută ceva în străinătate. 

Mai rămân Ciprian Rus, 30 de ani, fost căpitan al "Bătrânei Doamne", 2 goluri în 28 de meciuri, și Valentin Buhăcianu, 27 de ani, 2 goluri și 3 assist-uri în 32 de partide. Aceștia din urmă așteaptă să vadă decizia lui Dusan Uhrin, care, la reunire, urmează să vină și el cu propuneri din campionatele Cehiei și Slovaciei.sursa: gsp.ro


Comentarii